İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen 2 otobüsle Mudanya´ya giden İZED Başkanı Halil Peynirci, yönetim kurulu üyeleri ve 100 engelli vatandaş ile aileleri Mudanya Belediyesi tarafından tahsis edilen gemi ile mavi tura çıktı. Kumla, Fıstıklı, Armutlu ve Gemlik´i gezen engelliler gemide canlı müzikle birlikte gönüllerince eğlendiler.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ VE AİLELERİ OLDUKÇA MUTLU OLDULAR

Gezi sonrasında bir açıklama yapan İZED Başkanı Halil Peynirci, “İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği olarak her sene çeşitli geziler düzenliyoruz. Bu sene de İnegöl Belediyesi ile Mudanya Belediyesi destekleriyle mavi tur düzenledik. Ailelerle birlikte yaklaşık 100 kişilik bir grupla Mudanya´dan gemiyle yola çıktık. Kumla, Fıstıklı, Armutlu ve Gemlik´i gezdik. Engelli kardeşlerimiz ve aileleri oldukça mutlu oldular. Onların mutlu olması bizleri ayrıca sevindiriyor. Bu gezinin düzenlenmesinde bizlere destek veren İnegöl Belediyesi ile Mudanya Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

SANDALYEYE İHTİYACIMIZ VAR

Yaklaşık iki aydır kendilerine tahsis edilen yeni hizmet binasında faaliyet gösterdiklerini belirten Peynirci, “Çamaşırlık camisinin karşısında yeni yerimize hizmete girdi. Burada aylık toplantılarımızı yapıyoruz. Şuan derneğimize başvuruda bulunan 20 engelli kardeşimiz için tekerlekli sandalye temin etmeye çalışıyoruz. Buradan hayırseverlere çağrıda bulunmak istiyorum. Acil olarak 20 adet tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız var. Hayırseverlerimizden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim