İnegöl'de kadınlar mutlu 
İnegöl'de, 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.  Toplantıda konuşan Kaymakam Şükrü Görücü, “İlçemizde kadına şiddet vakaları konusunda büyük sıkıntılar yok” dedi.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele Günü nedeniyle , 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı' gerçekleşti.  İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü’nün başkanlık ettiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kavak katıldı.
İLÇEMİZDE BU KONUDA SIKINTI YOK
Toplantıda açıklamalarda bulunan Kaymakam Görücü, “Kadına şiddetle alakalı kolluk kuvvetlerimiz gerekli çalışmalar yapıyor. Zaten bizim ilçemizde de büyük sıkıntılar yok bu konuda. Tabi olmayacağı anlamına gelmez, bunun için bilinçlenmeliyiz bilinçlendirmeliyiz. Gönül ister ki hiçbir kadınımız cinayete kurban gitmesin. Bilinçlenerek bu işinde üstesinden toplumca gelmeliyiz” dedi.

GEREKİRSE 15 GÜN EVE KAPANALIM
Pandemi süreci ve yeni tedbirleri de değerlendiren Görücü, “Koronavirüs ile ilgili tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de artışlar var. Sağlık çalışanlarımızın, kolluk kuvvetlerimizin ve diğer kurumlarımızın canla başla çalıştığını görüyoruz. Ben hepsine teşekkür ediyorum. İlçemiz genelinde de alınan tedbirleri uyguluyoruz. Bizim hemşerilerimizden istediğimiz, eş-dost kaybekmektense gerekirse evlerimize 15 gün kendimizi hapsedelim. İnsanın yakının kaybetmesinden daha acı bir şey yoktur. Kurallara tam riayet istiyoruz. Maske, mesafe ve hijyen vazgeçilmezimiz.  İnşallah bu tedbirlerden daha sıkı tedbirler gelmeden süreci bitiririz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim