İnegöl'ün tek Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi olan Kafkasspor, Teknik Direktör Eser Pullu ile anlaştı.
Yapılan kongrede yeniden Başkanlığa seçilen Sebahattin Ordu ve yönetim kurulunun, genel kuruldan hemen sonra ilk icraatı teknik direktör transferi oldu. Kafkasspor, deneyimli Teknik Direktör Eser Pullu ile anlaştı. 
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kafkasspor Başkanı Sebahattin Ordu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Törende konuşan Kafkasspor Başkanı Sebahattin Ordu, "2021-2022 sezonu için Eser Pullu hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Teknik Direktör Eser Pullu ise, "Daha önce çalıştığım bir camia. Ani oldu ama sürpriz oldu benim için. Burda olmaktan çok mutluyum. Burada hiç yabancılık çekmeyeceğim. Hepimiz şampiyonluk için buradayız. Bu camia bunu başarabilecek güçte. İnandığım için geldim. Allah yardımcımız olsun." dedi. 
Transfer konusundan bahseden Pullu," Takımı ve kulübü düşünmek zorundayım. 5-6 tane iyi oyuncular seçip, herkesin dikkatini buraya çekmek istiyoruz. Daha sonra ise yıpranmadan takımı oluşturmak istiyoruz. Önde oynatmayı seviyorum. Böyle bir takım mühendisliğine gidecek bir takım oluşturmak istiyoruz. Yarından itibaren transfer komitesiyle görüşeceğiz. Kadroda kalacakları belirlendikten sonra transfer çalışmasına başlayacağız. 15 Ağustos ta inşallah başlayacağız. 45 gün bize yeter. İnegölspor bizim takımımız. Tabiki onlardan da yardım almak durumundayız" dedi. 

Editör: TE Bilişim