İnegöl’de  boş bir arazide kurduğu derme çatma kafeste güvercin besleyen şahsın, kafesin çevresinde dolaşan çocukları görünce kovalayıp yakaladığı bir çocuğu döverken bir sitenin güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından şüpheli kameralarımıza konuştu. Çocuğu döven Recep Taşçı, kameralarına hırsız olduğu iddia ettiği çocuklardan birini dövdüğünü itiraf etti. Taşçı, açıklamanın ardından Emniyet ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayın ardından kafesinin yanına gelip açıklamalarda bulunan Recep Taşçı, “Geçen hafta bir günde güvercinlerimi çalmaya geldiler. Kuşlarımı çalan çocuklardan birini yakaladım. Beni canımdan bezdirdiler. Korkutmak amacıyla dövdüm. Dövmemem gerekiyordu, suçtur belki ama mağdurum. Kuşlarım çalındı. 30 civarında kuşum çalındı. Sinirden tokat atmıştım. Çalıp götürürken görmedim ama ertesi gün çalmaya geldiklerinde pusuya yattığım için yakaladım. Sonrasında çocuğu elimden geçirdim. Şuan bir adet güvercinim kaldı. Elimdeki keser de kaçan çocuğun bıraktığı keserdir” dedi.

Recep Taşçı, açıklamasının ardından Emniyet ekiplerince alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şahsın emniyet ekiplerince alınma görüntüleri kameralara yansıdı.

Editör: TE Bilişim