2009 yerel seçimlerinde güçlü rakiplerini geride bırakıp Osmaniye Mahallesi muhtarlığı görevine gelen Şaban Ergani, 30 Mart yerel seçimlerinde de rakiplerine büyük fark attı. Üç rakibinin aldığı toplam oylardan fazla oy alan 70 yaşındaki Şaban Ergani, doğup büyüdüğü mahallesine hizmete devam için mahalle sakinlerinden bir kez daha vize aldı.

1944 yılında Osmaniye mahallesi Ceylan sokak numara 6 adresindeki evde dünyaya geldiğini bildiren Şaban Ergani, mahalle sakini hemşerilerine güvenerek bir kez daha aday olduğunu belirterek, “Beni yalnız bırakmadılar. Adeta sandıkları çatlatıp, benim ikinci dönem Muhtarlık görevime devam etmemi istediler. Kendilerine minnettarım” dedi.

2009-2014 döneminde  birlikte çalıştığı Muhtar Azalarının ikisinin, 30 Mart yerel seçimlerinde rakip muhtarların İhtiyar Heyeti adaylarının listelerinde yer aldıklarını iddia eden emektar muhtar Ergani, 2019 yılına kadar kendisi ile birlikte görev yapacak olan İhtiyar Heyeti üyesi arkadaşları Mehmet Şen, Neran Olgun, Özer Kerimoğlu, Emrah Başdere, Münür Ildırağaç, Ahmet Kasaman, Hasan Şenay ve İsmail Bıyık ile birlikte, Osmaniye mahallesine hizmet edeciğini kaydeden Şaban Ergani, “Saat mevhumu yoktur bende. Çünkü, her zaman hizmete hazırım. Evimin kapı ziline ‘Muhtar’ diye yazdırdım. Acil evrak lazım olduğunda veya acil bir iş çıktığında vatandaş bana ulaşmakta zorluk çekmesin. Gece gündüz demeden hemşerilerimin hizmetindeyim. Geçmiş beş yıllık görevimde olduğu gibi ikinci dönemde de, Osmaniye Mahallesine ve mahalle sakini hemşerilerime en güzel hizmeti vereceğiz. Bana güvenip, oylarıyla destekledikleri için tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.  

Editör: TE Bilişim