Geçtiğimiz günlerde Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, yönetim kurulu üyeleri Volkan Derman, Mine Çınar Atıcı, Mustafa Çevik ve Mehmet Sarı, Hocaköy İlk ve Ortaokuluna 150’den fazla kitap hediye ettiler.

Kitap okumanın önemine değinen Haydar Cerrah, “Milletçe okumamız gerekiyor. Okuma oranımız dünya ortalamasının çok üstünde olmalıdır. Kitap dosttur, kitap candır” dedi. Öğretmenlerle bir araya gelen konsey üyeleri, çay eşliğinde kitap üzerine sohbet ettiler.

İnegöl’de düzenlenen kitap fuarının önemli olduğunu ve her geçen gün kitap fuarının daha da güzelleştirildiğini belirten Haydar Cerrah, bu konuda emeği geçen başta Belediye Başkanı Alper Taban olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Okulun Türkçe Öğretmeni Seher Yıldırım ise, “Her gün farklı bir saatimizi, kitap okumaya ayırıyoruz. Kitap okuma saati değil, dersi uyguluyoruz” demesi beğeni topladı.

5. sınıf rehber öğretmeninin sınıfında oluşturduğu “Okumanın Saati Yoktur” köşesi, 1. sınıf ve 3. sınıf öğretmenlerinin oluşturduğu okuma bölümleri beğeni topladı.

Okul Müdürü Süleyman Demir, kitap okuma ve okumaya teşvik konusunda personeliyle gurur duyduğunu söyleyerek, Kent Konseyine bu anlamlı hediyeler için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim