Antalya´daki Kick Boks Türkiye Şampiyonasına İnegöl Şekerspor 3 sporcu ile katıldı. Gerçekleştirilen müsabakalarda İnegöl Şekerspor sporcularından Yavuz Keleş ve Ayşe Turan Türkiye üçüncüsü oldular.

İnegöl adına kazanılan başarıyla alakalı konuşan İnegöl Şekerspor Antrenörü Harun Alan, “Öğrencilerimi başarılarından dolayı kutlarım. Bu müsabakalara katılmak için gece gündüz demeden çalıştılar ve başarı ortaya çıktı. Türkiye üçüncüsü olan öğrencilerimi kutluyorum. Nisan ayında da yine Antalya´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Open müsabakalarında da aynı dereceleri alırsak, öğrencilerimiz Türk Milli Takımına seçilmeye hak kazanacaklar” dedi.

Nisan ayında yapılacak müsabakalar için öğrenciler adına destek isteyen Alan, “Öğrencilerimize maddi anlamda destek bekliyoruz. Destek olmadan bu başarıları aldılar öğrencilerimiz. Önümüzdeki maçlarda küçük maddi desteklerle sporcularımız daha da büyük başarılar alacaklardır. Belediyemiz bizi bu anlamda desteklerse, başarı kendiliğinden gelecektir. Bu desteklerle İnegöl´den çok şampiyonlar çıkar” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim