Alanyurt Kocatepe İl

Alanyurt Kocatepe İlköğretim Okulu okul öncesi öğrencileri ile Şükrünailipaşa İlköğretim Okulu Trafik Kulübü öğrencileri, Polis Haftası kutlamaları kapsamında, önceki gün öğretmenleri ve Okul Müdürlerinin nezaretinde İnegöl Emniyet Müdürlüğüne giderek, polislerin Polis Haftasını kutladılar.
Alanyurt Kocatepe İlköğretim Okulunun minik öğrencileri, öğretmenleri Servet Çetinkol, Müdür Başyardımcısı Murat Taştaban ve Okul Müdürü Günay Koçak’ın nezaretinde, İnegöl Emniyet Müdürlüğünü ziyaretleri sırasında Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş'a çiçek sunup,  tüm polislerin Polis Haftasını kutladılar. Müdürlük binasında görevde bulunan polisleri de tek tek ziyaret eden minik öğrenciler, getirdikleri karanfilleri polislere dağıttılar.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş, Okul Müdürü, Müdür Başyardımcısı, öğretmen ve öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Şükrünailipaşa İlköğretim Okulu Trafik Kulübü öğrencileri ise, Okul Müdürü Özgür Gümüş ile birlikte İnegöl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislere çiçek verip, Polis Haftasını kutladılar.
Polis teşkilatının, Türk milletinin gurur duyduğu bir kuruluş olduğunu belirten Şükrünailipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Özgür Gümüş, “Türk polisi, içerisinden çıktığı halkın gurur kaynağıdır. Huzur ve güvenliği sağlamak uğruna canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle görevini yerine getiren bir teşkilattır. Bu teşkilatımız bugün 167 yaşındadır. Geçen bu sürede polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik altyapıya sahip bir konuma gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımın tam olduğunu ifade ediyorum. Bu anlamlı günde tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyor, ulvi görevi yerine getirirlerken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyoruz” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim