İnegöl İlçe Milli Eğ


İnegöl İlçe Milli Eğitim eski Şube Müdürlerinden, emekli eğitimci  Sami Koparan’ın kızı Kübra Koparan ile İnegöl’de faaliyette bulunan Ekim Petrol istasyonlarının sahibi Ali Ekim’in oğlu Hasan Ekim, dün saat 14.00’de Hera Eğlence Merkezi düğün salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdiler.

Şahitliklerini Yusuf Kılıç ile Mehmet İşsever’in yaptığı Kübra ve Hasan Ekim çiftinin nikahlarını Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı.  Kübra ve Hasan Ekim çiftinin Evlenme Cüzdanını ise eski Adalet Bakanı Şevket Kazan vererek, mutluluklar diledi.

Düğün törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Adalet eski Bakanı SP Bursa 1. sıra Milletvekili adayı Şevket Kazan, SP İlçe Başkanı Bahri Urgun ile ilçe yöneticileri ve Bursa Milletvekili adayları, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen ve Turgay Yel, Bank Asya İnegöl Şubesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Avni Yıldırım, AK Parti bazı ilçe yöneticileri, bazı Oda, dernek ve kooperatif başkan ve yöneticileri, köy ve mahalle muhtarları ile kalabalık davetliler katıldılar.

Koparan ve Ekim ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, dünyaevine giren genç çift Kübra ve Hasan Ekim’e yaşam boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim