Özel Devrim Kosova İlkokulu öğrencileri, evlerinden en sevdikleri oyuncaklarını, “My Favourite Toys” etkinliği kapsamında okul yönetimine teslim ettiler. Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Özer Yılmaz´ın başkanlığında 1. sınıf öğretmenleri Telat Balcı, Nesrin Yörür, Derya Ekici ile İngilizce zümresi Fikri Batuhan Yalçın, Derya Türkmen ve Yasemin Gök´den oluşan ekip ve 1. sınıf öğrencileri kardeş okul Cerrah İlkokulunu ziyaret ettiler. Öğrencilerin birbirleriyle tanışmasından sonra Cerrah İlkokulu Müdürü Bünyamin Buztaş Kosova eğitim kurumundan gelen misafirlere hoş geldiniz konuşması yaptı.

Cerrah İlkokulu Müdürü Bünyamin Buztaş´tan sonra söz alan Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Özer Yılmaz, “Gelenek ve göreneklerimizde, kültürümüzde hediyeleşmenin çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Biz biliyoruz ki sevgi ve mutluluk paylaşıldıkça çoğalır. Öğrencilerimizi bu kültürle yetiştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bir arkadaşı, bir dostu kardeş okulumuzda olsun diye en anlamlı hediyenin oyuncak paylaşımında olduğunu düşündüğümüzden İngilizce zümresinin koordinatörlüğünde böyle bir etkinlik yaptık. Bizleri kabul eden Cerrah Okul Müdürümüze ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Kosova İlkokulu 1. sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenlerinin nezaretinde İngilizce şarkı ve dans gösterisi yaptılar. Bu etkinlikten sonra öğrenciler arası hediyeleşme ile program sona erdi.

Editör: TE Bilişim