İlçe Müftüsü Kazım Güzel´in Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dualarının ardından Kosova Koleji öğrencileri şehit ailesine başsağlığı dileyerek, aziz şehidimiz piyade uzman çavuş Yavuz Mete´nin anısına “Seni unutmayacağız´´ yazılı plaket takdim etti.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kübra Ubuz, “Şehitlerimizin aileleri şehitlerimizden bizlere emanettir. Bu yüzden öğrencilerimiz ile birlikte şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaktan mutluluk duymaktayız. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk ise, “Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve Cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, yurdumuzun ve dünyanın dört bir köşesinde, şehitliklerde, elbiseleri dahi çıkarılmadan bilinmeyen yerlerde, ‘kefensiz, bazıları da mezar taşı olmadan ama görevini yapmış olmanın huzuru içerisinde´ yatan kahraman asker şehitlerimizi, ülkemizin esenliği, yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği için canlarını feda eden yüreği pek şehit polislerimizi, hak ve menfaatlerimizi koruma uğruna görev yaparken çeşitli ülkelerde hain saldırılara maruz kalan Dış İşleri Bakanlığı mensubu şehitlerimizi yurdumuzun en ücra köşelerinde insanımızı aydınlatma yolunda cefakar ve fedakarca görev yaparken şehit edilen öğretmenlerimizi bu vesile ile anma fırsatı bulduk. Ruhları şad olsun. Şehidimizin mekanı cennet olsun” dedi.

Aile, Kosova Koleji öğrencilerine ve ilçe Müftüsü Kazım Güzel´e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim