Dün saat 14.30’da Ertuğrulgazi caddesi numara 85 adresinde düzenlenen açılışa AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti bazı yönetim kurulu ve Meclis  Üyeleri, Müftü Bayram Canbey, İMOS Başkanı Mustafa Akyol, MC Adam’s Firması Yönetim Kurulu Başkanı Adem Oral ile Marmara Bölge Müdürü Serdar Tanoğlu ve İnegöl Mağaza Müdürü Ahmet Pamuk ile İnegöl’de faaliyette bulunan mobilya firma sahipleri ile davetliler katıldı.

ADEMOĞULLARI MARKASI

Açılış öncesi bir konuşma yapan MC Adam’s Yönetim Kurulu Başkanı Adem Oral, “MC Adam’s, ismini merak edenler olabilir. 5 sene önce bu yola çıktığımızda bir isim düşündük. Genel de iş sektöründe Yahudiler, egolarını çok fazla ön plana çıkan isimler verirler. Mesela; MC Donalds gibi. Anlamı Donald’ın oğulları. Bizde dedik ki; neden Adem oğulları da dünyada bir marka olmasın. MC Adam’s; Ademoğulları anlamına geliyor. Dünya genelindeki ülkeleri gittiğimiz de bize soruyorlar; Siz Müslüman Mısınız? Biz de Müslüman olduğumuzu söylüyoruz. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum” dedi.

İLK MAĞAZA İNEGÖL’E

“Neden İnegöl?” sorularına da yanıt veren Oral, “Türkiye’deki ilk mağazamızı İnegöl’de açıyoruz. İnegöl, şu anda Türkiye’de değil, dünya da mobilyanın markası haline gelmiş durumda. Eskiden Avrupalılar Türkleri almazlardı. Şimdi ise, İnegöl markası dünya pazarlarına girdiğinde, İnegöllülerin ürünlerini çalmaya çalışıyorlar. İnegöl bir marka. Biz de dedik ki; bir dünya markasıysak, dünya markası olan İnegöl’de olmamız gerekiyor. Açılımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MC ADAM’S FİRMASININ  BİZE KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Mobilya sanayinde genelde firmalara veya ürünlere İtalyan orjinli isimler konuluyor. Her açılan işyeri bizi heyecanlandırıyor. İnegöl, çok sıkıntılı dönemlerden geçerek bu günlere geldi. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz var ve Türkiye’de ilk. Yakında hizmete açacağımız Mobilya Müzemiz de mobilya sanayimize vizyon katacak. Yeni fuar alanımız olacak. Türkiye’deki en iddialı fuarları bizler yapıyoruz. Dünyanın dört bir tarafına mobilya satacağız İnşallah. MC Adam’s firmasının da bu manada bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Firma sahiplerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Pazar günü Türkiye ilk kez Cumhurbaşkanını seçecek. Seçimlerin de hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

BAL GİBİ OLUR

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım’da, “İsrailoğullarının markaları olur da Ademoğullarının markaları olmaz mı? Bal gibi olur. O markalardan birini burada hizmete açıyoruz. Tebrik ediyorum, kutluyorum. İnegöl mobilyanın marka şehri. Esasen İnegöl marka şehir oldu, mobilya İnegöl ile birlikte markalaştı. Türkiye son yıllarda gittikçe büyüyor. Bu büyülemelerin göstergesi de burada açılan iş yeri. İnegöl artık büyük hedeflere koşuyor. Cumhurbaşkanı seçiminin ardından bir hedef daha yakalanmış olacak. Firma yetkililerine Allah bol kazanç versin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Bayram Canbey’in duasıyla birlikte kurdele kesilerek açılışı yapılan mağaza gezilerek incelendi.

AÇILIŞA ÖZEL HEDİYE

İkramların yanı sıra açılışa katılanlara birer adet kırlent hediye edildi.

Editör: TE Bilişim