Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen etkinliğe ilçe Milli Eğitim camiası, beden eğitimi öğretmenleri, öğrencileri ile merhum öğretmenin ailesi katıldı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, “Temmuz ayında okulumuz öğretmeni Murat Sorguç’u ebediyete uğurladık. Bu durum çalışma arkadaşlarını ve öğrencilerini çok üzdü. Yine Eylül ayında okulumuzda geçtiğimiz yıllarda çalışmış olan İngilizce Öğretmeni Suna Üzüm hocamızın vefatı da bizi sarstı. Geçtiğimiz hafta iki öğretmenimizin anısına Muharrem ayındaki kutsal Aşure Günü nedeniyle öğrencilerimize aşure ikramında bulunduk. Bugün de merhum öğretmenimiz Murat Sorguç öğretmenimizin anısına pilav ikramında bulunuyoruz. Etkinliğimize Murat Beyin eşi de katılmışlardır. Okulumuza katkıları unutulmaz. Öğretmenimiz Murat Sorguç Bey'e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Mercan’ın yaptığı açış konuşmanın ardından öğrencilere, öğretmen ve katılımcılara pilav dağıtımına geçildi. Program, Murat Sorguç beyin eşinin okul müdürü ve öğretmenlerine yönelik yaptığı teşekkür konuşmasıyla devam etti. Okul öğretmenleri adına duygularını dile getiren Edebiyat Öğretmeni A.Metin Kürümoğlu da, “Murat Bey'in genç yaşta aramızdan ayrılması hepimizi çok üzdü. Kendisiyle yarışmalarda çok iş birliği yapmıştık. Kendisiyle beraber okulumuza birçok ödül kazandırdık. Kendisine Allah'tan rahmet kederli eşine sabır diliyorum” diye konuştu.

Etkinlik yapılan dua ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim