Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun ve yönetim kurulu üyeleri, İNULAŞ  A.Ş.’yi ziyarette bulundular.

İNULAŞ. A.Ş. Başkanı İbrahim Bayram ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunan Başkan Aytekim Torun, dünyanın ve ülkemizin içinde bulunmuş olduğu bu pandemi sürecinde görev alan herkese kolaylıklar diledi. Pandemi sürecinin en başından beri yolcu sayılarında ki düşüşler sebebiyle zor günler geçiren halk otobüsü esnafının sorunlarını dinleyen Torun, gerekli yerlere iletilmek üzere notlar alarak, Bayram ve yönetim kurulu üyeleriyle bilgi alış verişinde bulundu. Torun ayrıca İNULAŞ ile ilgili kendilerine gelen talepleri İNULAŞ yönetimine iletti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden İNULAŞ A.Ş. Başkanı İbrahim Bayram ise, kongre ile tekrar yönetime seçilen Aytekin Torun’u ve yönetim kurulu üyeleri tebrik etti. Yaşanan pandemi süreci ile alakalı konuşan Bayram, vatandaşlardan gelen öneri, şikayet ve talepleri emir telakki ettiklerini belirterek, halk otobüslerinin periyodik aralıklarla dezenfekte edildiğini belirtip, il hıfsızsıhha kurulunun ve İç İşleri Bakanlığının karar ve yönetmeliklerine harfiyen uyulduğunu, vatandaşların gönül rahatlığı ile araçları kullanabileceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim