İnegöl Mobilyasının

İnegöl Mobilyasının Türkiye'de ve Türkiye dışında tanıtımını sağlayan MODEF Fuarlarından,  MODEF 2012 İnegöl Mobilya Dekorasyon Fuarı, bu gün kapılarını 27'nci kez ziyaretçilerine açıyor.
Firma temsilcileri, stant hazırlıklarını dün tamamladı. 152 mobilya firmasının katılımı ile gerçekleştirilen MODEF 2012, bu gün saat 14.00'de düzenlenecek törenle izlenime açılacak. Açılışa, Bakan düzeyinde bir katılımın olmayacağı, Bursa Valisi Şahabettin Harput'un her hangi bir aksilik çıkmaması halinde açılışa katılacağı bildirildi.
Sürekli değişen müşteri isteklerini, yurt içi ve yurt dışı trendleri ile birleştirip buna uygun çözümler sunan İnegöl Mobilyacıları, yeni koleksiyonunu 3-8 Nisan 2012 tarihlerinde İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarında (MODEF 2012) müşterilerinin beğenisine sunacak.
İnegöl'de yeni bir fuar coşkusunu bayram havası içerisinde 27'nci kez yaşayacaklarını belirten İnegöl Fuarcılık Organizasyonu (İFOR) Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF 2012 Fuarı'na yüksek düzeyde katılım beklediklerini söyledi.
Türkiye'de birçok ilden büyük olan, gerçekleştirdiği atılım ve yatırımlarla daha da modernleşen ve gelişen İnegöl'de, yeni bir fuar coşkusunun başladığını kaydeden Başkan Aktaş, "Mobilya konusunda ülkede örnek olacak ilklere imza atan İnegöl, ilk ilçe İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB, yine Türkiye'nin ilk uluslararası Mobilya Test Laboratuarı TÜV Rheinland ile Türk mobilya sektörünün belirleyici unsuru olmaya devam ediyor. Türkiye'de İnegöl'ün mobilyada ihracat payı 2004 yılında yüzde 7 civarındayken, bugün yüzde 10'lara kadar çıkmıştır. İnegöl mobilyası bir dünya markası olarak dünyaya açılmış ve açılmaya da devam edecektir" dedi.
İnegöl'ün Türkiye'de Yükselen çizgisinin mobilya olduğunu kaydeden İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Başkanı Ahmet Akıskalı ise, "MODEF fuarları, Türkiye'de mobilyanın modasını belirler hale gelmiştir. Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli kendisini yenileyen mobilya sektöründe iddiasını sürdürmektedir. İnegöl, mobilyada sektör duayenlerinin katılımcı olarak geldiği İstanbul Mobilya Fuarına (İMOB), 80 sektör temsilcisiyle adını nasıl yazdırdıysa, açılışını yapacağımız Mobilya Dekorasyon Fuarı ile de Türkiye'de mobilyanın modasını belirleyecektir" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim