Dün saat 17.00 sıral


Dün saat 17.00 sıralarında Süleymaniye mahallesi Parkyolu caddesi üzerinde, İnegölspor tesisleri mevkiinde meydana  gelen trafik kazasında, Belediye Özel Halk Otobüsü ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü Kadir Suna kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.

Parkyolu caddesi üzerinde İnegölspor tesisleri mevkii istikametinden gelip Mimar Sinan Bulvarı istikametine gitmekte olan, 24 yaşındaki sürücü Kadir Suna’nın yönetimindeki 16 Y 7001 plakalı motosiklet, Mimar Sinan Bulvarı istikametinden gelip, Parkyolu caddesi üzerinden Süleymaniye mahallesi Bahçe sokağa dönüş yapmakta olan sürücü  İsmail Çaldır’ın yönetimindeki Belediye Özel Halk Otobüsüne yandan çarptı.

Oldukça şiddetli bir şekilde meydana gelen  çarpmanın etkisi ile takla atan motosikletin üzerinden fırlayan sürücü, evli ve bir çocuk babası mobilyacı ustası Kadir Suna, önce otobüsün arka kapı kasasına, daha sonra da kaldırıma çarptı.

Kafasından ağır yaralan genç sürücü olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Acil Servisteki ilk müdahalede sağlık durumunun ciddi olduğu görülen  Kadir Suna yoğun bakıma alındı.

Kadir Suna,  yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim