Anadolu Ajans İnegöl


Anadolu Ajans İnegöl Muhabiri Şaban Kılıçcı, 112 Acil Servis Ambulansında görevli Paramedic Nesrin Nalbantoğlu ile hayatını birleştirdi.

20 Mayıs 2011 Cuma günü saat 20.00’de Gölcük Saraylı’daki kına eğlentisinin ardından, geçtiğimiz Pazar akşamı saat 20.00'de Hotel Angelacoma'da düzenlenen düğün törenine, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı İlkay Meriç, MHP Yönetim kurulu üyeleri, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, SP Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber, Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Aydın, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, Cemiyet Başkan Yardımcısı Hasan Özdemir, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, Başkomiser Mustafa Eti, Gazetemizin Spor Sorumlusu Salih Bakıcı ile çok sayıda davetli katıldı.

Dansla düğün törenini başlatan Nesrin ve Şaban Kılıçcı çiftinin nikahını Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken, şahitliklerini ise Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, SP Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber ve Hotel Angelacomanın sahibi Umut Ortakçı yaptı.

6 katlı pastayı kesen Nevin ve Şaban Kılıçcı çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, düğün törenine katılan davetliler, oyunlar oynayıp, halaylar çekerek geç saatlere kadar eğlendiler.

Nalbantoğlu ve Kılıçcı ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, dünyaevine giren Nevin ve Şaban Kılıçcı çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim