İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) yönetimi tarafından her ay yapılan istişare toplantılarının bu ay ki konuğu İnegöl Devlet Hastanesi (İDH) yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen oldu.
İZED üyelerinin sorunlarının, istek ve taleplerini ilettiği toplantı sonunda bir açıklama yapan İnegöl Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, “İnsanoğlu binlerce yıldır dünyadaki varlığını sürdürse de, tekamülünü tamamlayamamış henüz. Kıymet duygusunu, hala elindekini yitirince anlıyor. Sağlıklı ve normal evlatlara sahip olmanın ne kadar büyük bir nimet ve ne denli mutluluk veren bir olay olduğunu, ancak aslında her biri dünyada ‘Yaşayan Birer Melek’ ve ebeveynleri için ‘şefaat ve sabır’ şansı olan özel çocuklarımızı görünce daha iyi hissediyor insan. Bugün İZED'in konuğu olduk. Dernek başkanımız çok kıymetli abim, muhtarım Halil Peynirci ve yardımcısı Berrin Tuna Demiral eşliğinde onlarca kocaman kalpli ebeveynlerimiz ile hoş bir sohbet imkanımız oldu. Kendilerinden vazgeçip hayatlarının merkezine aldıkları çok özel evlatları için her biri belgesel ve film konusu olan hikayelerini buruk ve takdir dolu duygularla dinledik. Biz de "Yaşayan ve Yaşatan Hastane / İnegöl Devlet Hastanesi" olarak bu çok özel insanların hayatlarını kolaylaştırabilmek adına neler yapabileceklerimizi istişare ettik. Buluşmanın en güzel sürprizi ise dernek lokalinin dış camına Başkanımız tarafından asılan ve hastane olarak engelli bir kardeşimizi akülü arabaya kavuşturma faaliyetimizin güzel bir gazete haberini görmek oldu. Allah onların zaten kendilerinde yeteri kadar var olan güç, kuvvet, sabır ve şefkatlerini arttırsın. Bizlere de elimizdekini yitirmeden kıymetini idrak etme ve şükretme bilinci nasip etsin. İyi ki varsınız güzel insanlar” diye konuştu.
İZED Başkanı Halil Peynirci ise, toplantıya katılan İnegöl Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen’e ve ekibine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim