İlk program Tuna 3 Düğün Salonunda Okul Müdürü Erdoğan Yakut, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Program öncesinde öğrenciler Çınar Alp pastanesinin katkılarıyla hazırlanan pastayı kesti. Sonrasında piyanist eşliğinde çalınan müziklerle dans ettiler.

Engelli bireylerin sadece 3 Aralık'ta değil, her an farkına varılması gerektiğini söyleyen Okul Müdürü Erdoğan Yakut, “Engellilik doğuştan veya sonradan herhangi bir hastalık veya kaza sonucu bedensel, zihinsel, ruhsal, duygusal, sosyal yetileri çeşitli derecelerde kaybetme ve normal yaşamın gerekliliklerine uymama olarak tanımlanır. Engelli bireyleri anlayabilmek, olanların gözünden hayata bakabilmek ve gündelik hayatta karşılaştıkları sorunları aşma çabalarının farkına varabilmek, oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bu anlamlı günde farkındalık oluşturarak ve öğrencilerimizin keyifli anlar yaşamasına katkıda bulunan Tuna 3 Düğün Salonu sahibi Ahmet Tuna'ya, Çınar Alp Pastanesine, Özgülşen Tur'a, Diş protez uzmanı Serdar Nalcı ve arkadaşlarına, öğrencilerimizi çaldığı müziklerle eğlendiren piyanist Fatih Aydın'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İkinci etkinlikte ise, öğrenciler sinema ile buluşturuldu. Patlamış mısır ve meşrubat ikramı eşliğinde filmi izleyen öğrenciler, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde katılım sağladı. Öğrenciler okul arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı.

Editör: TE Bilişim