Tüfekçikonak mahallesinde ikamet eden Mobilyacı işadamı Nedim Sevim’in Hamit ismini verdiği Hindi ile arasındaki bağ görenleri hayrete düşürüyor. Evin bekçiliğini de yapan Hindi, sahibinin peşinden ayrılmadığı gibi aracıyla da geziyor.

4 yıl önce bir büyüğünün yavru olarak hediye ettiği Hindiyi büyüten işadamı Nedim Sevim(50), beraber beslediği hayvanları arasında en çok Hindisini seviyor. Boş zamanlarında Hamit ile zaman geçiren işadamı Nedim Sevim, “Hindim, benim için özel. Aramızda güzel bir bağ var. Çocuklarım gibi ona da ilgi gösteriyorum. Çocuklarımdan bile kıskanıyor. Hatta diğer hayvanlarla ilgilendiğim de bana tavır alıyor. ” dedi.

YANINDAN AYRILMIYOR

Hindiyi yavruyken 4 yıl önce bir büyüğünün hediye ettiğini belirten Nedim Sevim, “Köyde yaşıyorum. Benim arkadaşım sırdaşım can dostum Hamit. Yavruluğundan beri benimle beraber, yanımda büyüdü. Köyde tavuklarım, hindi yavrularım var. Onlarla beraber vakit geçiriyor yine diğer hayvanlar; köpeklerim kedilerim onlarla beraber arkadaşlık yapıyor. Hafta sonlarında köyde olduğum zamanlarımda da nereye gidersem peşimden ayrılmıyor. Zaman zaman arabayla tur atıyoruz, geziyoruz. Her sabah işime giderken beni yola kadar uğurlar tekrar geri döner. Evin bekçiliğini de yapıyor.” Dedi.

ÇOCUKLARI GİBİ BAKIYOR

4 kız babası Sevim, “Kızlarımdan onu ayırmıyorum. Kızlarım gibi o da bana ilgi gösteriyor. Çocuklarımı bile benden kıskanıyor. Bazen bir hindi değil de insan gibi tavırlar sergiliyor. Ziyaretime gelenler nasıl evcilleştirdiğimi soruyorlar. Oysa ben ona sadece sevgimi verdim. Zaman zaman motosikletime bindiğimde önüme geçer, gitme der gibi durur. Komşularımız da onu seviyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim