İnegöl'de gece saatlerinde manavdaki 10 kilogram muzu çalan 3 şüpheli, 1 saat sonra pişman olup muzları geri bıraktılar. Hırsızlık anı ve şüphelilerin pişmanım olup getirdikleri muzları bırakmaları ve tezgahı düzenlemeleri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay bu gece saat 03.15'de Orhaniye mahallesinde faaliyet gösteren Manavda meydana geldi. Gece Manavın önüne gelen 3 steril maskeli şüpheli, Manavın girişindeki örtüyü açıp 10 kilogram muzu poşete koyup gittiler. Olaydan 1 saat sonra pişman olan 3 şüpheli, çaldıkları muzları İşyerindeki tezgaha bırakıp, tezgahı düzenleyip kaçtılar.
Sabah işyerine gelen Manav işyeri sahibi Cihan Adak(33), tezgahın bozulduğu fark ederek güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görüntüleri inceleyen Adak, 3 şüphelinin muzları çaldığını, 1 saat sonra ise geri getirip bıraktıklarını tespit etti. Adak, insafa gelen şüphelilerden şikayetçi olmadı.
Olayı anlatan İşyeri sahibi Cihan Adak, "İşyerimizde daha önce bir çok kez hırsızlık olayı yaşanmıştı. Ama bu kadar ilginci ilk defa oluyor. Vicdanlı hırsızlara denk geldik. Gece 3 şüpheli İşyerimize geliyorlar, 10 kilogram muzumuzu çalıyorlar. 1 saat sonra pişman olup, muzları geri bırakıyorlar, tezgahı düzenliyorlar. Böyle vicdanlı hırsızlara denk geldiğimiz için şanslıyız. Daha öncekilerinde bu kadar şanslı değildik. Yaparlarsa da böyle hırsızlık yapsınlar. Bütün hırsızlara örnek olsun. Daha önce böyle olay görmemiştik. Şikayetçi olmuyoruz, geri getirdikleri için. Yapmasınlar, yaparlarsa da böyle yapsınlar." dedi.
Güvenlik kamera görüntülerinde 3 şüphelinin muzları çaldığı, 1 saat sonra ise geri getirip bıraktıkları gözlendi.

Editör: TE Bilişim