İnegöl Özel Nilüfer

İnegöl Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü Bayram Yayla,  okulun 7. sınıf öğrencisi Behice Sevinmez’in, Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatında, İngilizce Takdim kategorisinde  “Ailelerimizin Oynadığı Eski Oyunlar” adlı sunumuyla, Gümüş Madalya kazanarak, okulunun gururu olduğunu bildirdi.
Sosyal Bilimler alanında Türkiye genelinde yapılan ilk ve tek olimpiyat olan Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatının ön elemelerine, 51 farklı ildeki 151 okuldan 462 öğrencinin, finallere kalmak için yarıştığını belirten Müdür Bayram Yayla,  Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın da katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, ön elemeyi geçip finale kalan 30 kişi arasında yer alan Özel Nilüfer Safvet Koleji  7. sınıf öğrencisi Behice Sevinmez’in, Gümüş Madalya’nın sahibi olduğunu söyledi.
Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın da “İngilizce Takdim Kategorisi Model İnsan Ödülü” aldığını ifade eden Bayram Yayla, “Her alanda İnegöl’e birçok başarı ve derece kazandıran okulumuz,  dil alanında aldığı başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Sene başında İngilizce de Avrupa Dil Ödülü’nü, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın elinden alan okulumuz, şimdi de ‘İngilizce Takdim’ kategorisinde öğrencimizin kazanmış olduğu dereceyle ayrı bir sevinç yaşamış olduk. Öğrencimiz, hepimizin ortak derdi olan bilgisayar ve bilgisayar oyunlarının amacın dışında kullanıldığında ne kadar zararlı olduğunu, eski oyunların ise çocukları daha çok mutlu ettiğini, ‘Ailelerimizin Oynadığı Eski Oyunlar’ konusunu, İngilizce olarak 3 Profesörden oluşan jüriye, sunumları ve videoları eşliğinde çok güzel bir şekilde anlattı” dedi.

 

Editör: TE Bilişim