Özel Safvet Koleji M

Özel Safvet Koleji Müdürü Bayram Yayla, Safvet Koleji veli ve öğrencilerinin oluşturduğu 'Balık Adam Kulübü' su altı sporlarını tüm hızıyla devam ettirdiklerini, önceki hafta sonu 30 kişilik ekiple Ayvalık’tan Yunan adacıklarına dalışa giden ekibin İnegöl’e neşeli döndüğünü bildirdi. 

Okulda yapılan sekiz saatlik teorik eğitimin ardından beş dalışlık pratik eğitiminin son ikisini Egedeki Yunan adaları açıklarında gerçekleştiren kursiyerlerin, suyun altındaki güzellikleri de görme fırsatı bulduklarını belirten Müdür Bayram Yayla, “Safvet Koleji olarak

İnegöl'ümüze ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Denizler ülkesi olmamıza rağmen, fazla bilinmeyen bu sporu velilerimiz ve öğrencilerimizle tanıştırdık. Okul başarılarımızın yanında bu tür farklı sosyal etkinliklerle zaman zaman öğrencilerimizin ve velilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Su altının güzelliklerini yakından izleme fırsatı bulan ekipte, ilk defa su altıyla tanışan yaklaşık 20 kursiyer, gördükleri manzara karşısında hayranlıklarını dile getirmekte zorlandıklarını ifade ettiler. Onlarca farklı deniz canlısının yanı sıra Balık Adamlara sürpriz yapan bir ahtapot ekibin ilgi odağı oldu.

Programın organizatörlerinden Şenol Alınlı’da, ‘’Bu tür aktivitelerimiz devam edecek. İlk defa denizle buluşan arkadaşlarımızdan, aktivitenin devamı için yoğun istek alıyoruz. Önümüzdeki haftalarda batık dalışı ve Antalya’ya bir dalış planlıyoruz. İnegöl’de denizimiz yok ama Balık Adamlarımız var ve  sayısını artırmayı hedefliyoruz. Organizasyonlarımıza tüm velilerimiz ve veli yakınlarımızı davet ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim