Geçtiğimiz Perşembe

Geçtiğimiz Perşembe sabah saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda, Ayakkabıcılar Çarşısında bulunan 22 dükkandan 11’inde ağır, diğerlerinin de hafif şekilde zararlar meydana geldi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Turgutalp Antrenman sahası açılışına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dükkanları zarar gören esnaflara müjde verdi.

ESNAFLARA CANSUYU DESTEĞİ

Ayakkabıcılar Çarşında yaşanan yangın sonucunda dükkanları zarar gören esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Şahin, "Belediyemiz, o dükkanların yıkılması ve enkazının kaldırılması hususunda destek veriyor. Hatta belediyenin proje gibi bazı destekleri de olacaktır. Esnafımızın canlandırılması, çarşı bölgemizin tekrar yapılandırılması için biz de Kaymakamımızla karar aldık. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfından esnafımıza nasıl ‘Cansuyu’ verebiliriz konusunda görüşmeler yaptık. Kaymakamımız da heyetine bu konuyu getirerek, oradan bir destekte İnegöl ölçekli sağlayacağız. Ayrıca konuyla alakalı Ankara'ya yazı yazacağız. Bunun takipçisi olacağız. Bir yandan eğitim, sağlık, spor alanında gerekli yatırımları yaparken, bir yandan da böyle afetler başımıza geldiği zamanda, ne yapılması gerektiği konusunda  çalışıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim