AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, tebrik edip, yeni dönem için başarı dileklerinde bulundular.

AKTAŞ, ÇOK SEVİLEN BİR KİŞİLİĞE SAHİP

Bursa’da en yüksek oyu alan Başkan Alinur Aktaş’a yeni dönemde de başarılar dileyen AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk, İnegöl Belediyesi’nin tüm etkinliklerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.  Alinur Aktaş’ın İnegöl’de çok sevilen bir kişiliğe sahip olduğuna işaret eden Tülay Amuk, “Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde, İnegöl çok büyük bir gelişme gösterdi. Bu da, vatandaşımızdan takdir gördü. Vatandaşımız bu dönemde, bu göreve kendisini layık görerek, desteğini esirgemedi. Kendisini tebrik ediyor, yeni dönemde de başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ

Seçimlerde elde edilen başarının ekip ruhunun bir sonucu olduğunu belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, parti teşkilatı olarak yürütülen ekip çalışmasında, bayanların ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Yapılan hizmetler ve yürütülen çalışmalar neticesinde İnegöl’de oylarının bir önceki döneme göre daha da arttığını belirten Başkan Aktaş, “Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Artık seçimler bitti ve vatandaşlarımız bize üçüncü kez başkanlık görevini verdi. Bundan sonra da çalışmalarımızı etkili ve verimli bir şekilde sürdüreceğiz. Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, istekleri doğrultusunda iş yapabilmek önemli. İnşallah, bu dönemde çok daha güzel ve başarılı çalışmalara hep birlikte imza atacağız” diye konuştu.

Başkan Aktaş, AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kollarına, seçime hazırlık sürecinde gösterdikleri özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim