İnegölspor Galatasaray’ın altyapısında yetişen son olarak Kırklarelispor’da görev yapan 32 yaşındaki sol bek oyuncusu  Serkan Sözmen’i transfer etti.
Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiğini belirten İnegölspor Başkan Yardımcısı Aziz Bolat “Transfer çalışmamız devam ediyor. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda eksik olan bölgelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Serkan kardeşimiz hocamızın listesinde vardı, Serkan kardeşimiz ile görüştük konuştuk anlaştık. İnşallah başarılı olacağına inanıyorum. İki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun.”
TOPLAMDA 12 TRANSFER YAPILACAK
Bu sene kaç transfer yapılacak sorusunda cevap veren İnegölspor Başkan Yardımcısı Aziz Bolat “Hocamızın listesi doğrultusunda 10-12 transfer yapmayı düşünüyoruz. Tabi bu liste değişebilir futbolcu başka kulüp ile de anlaşabilir artı eksi 10-12 transfer yapacağız” dedi. 
İnegölspor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden Serkan Sözmen ise “İnegölspor büyük bir camia hedefi olan bir camiaya geldim. Takım olarak hak ettiği yere gelmesi için herşeyi yapacağız. Hocamızla yöneticilerimizle taraftarlarımızla beraber zor bir sürecin başındayız. Güzel bir kamp dönemi geçirerek hedefe ulaşmaya çalışacağız. ”
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK 
Hedefin şampiyonluk olduğunu ifada eden Sözmen “Hedefimiz ilk önce şampiyonluk olmazsa play sonrası şampiyonluk” dedi.
KARİYERİ
Galatasaray altyapısında futbola başlayan 32 yaşındaki sol bek Serkan Sözmen sırasıyla Orhangazi Belediyespor, Kırklarelispor, Bandırmaspor, Altay son olarakta Kırklarelispor’da görev yaptı.
Sözmen TFF 1.liginde 28, TFF 2.liginde 251 , TFF 3.liginde 70 müsabakada görev aldı.

Editör: TE Bilişim