İnegöl İşletme Fakültesi, İnegöl Meslek Yüksekokulu, Turgutalp Anadolu Lisesi, İnegöl Spor Lisesi, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yunus Emre Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ve Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi olmak üzere 9 sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleştirilen sınavlar sorunsuz tamamlandı. Sınav merkezi girişinde görevli İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adayları tek tek arayıp, sınava alınması yasaklanan materyallerin girişine izin vermediler.

İnegöl İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı, Açık Öğretim Fakültesi İnegöl Koordinatörü Doç. Dr. Orhan Bozkurt, Cumartesi ve Pazar günü yapılan Açık öğretim Güz dönemi final sınavlarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ifade ederek, 2 bin 727 engelsiz, yardımcı engelli ve yardımcı engelsiz 16 olmak üzere sınava toplam 2 bin 743 öğrencinin sınavlara katıldığını belirtti.

14-15 Aralık 2013 tarihlerinden itibaren İnegöl´de de açık öğretim fakültesi sınavlarının yapılmakta olduğunu hatırlatan Bozkurt, “4 yıldan beri açık öğretim fakültesi sınavları İnegöl´de yapılıyor. Şu ana kadar gerekli güvenlik önlemleri alınarak, sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlanması sağlandı. bu hafta sonu iki gün süren final sınavlarımız da sorunsuz bir şekilde yapıldı. Öğrenciler, sınav merkezlerinde sorunsuz bir şekilde soruları cevapladılar. Gözetmenlerimiz nezaretinde yapılan sınavlarda, sınav merkezlerinde güvenlik önlemi alan Emniyet ekiplerimize, öğretmen ve öğretim görevlilerimize de teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize diğer sınavlarda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim