Sokağa çıkma yasağına ve polisin dur ihtarına uymayan sürücü ve annesine 9 bin 500 TL ceza 
İnegöl'de sokağa çıkma yasağı kuralına uymayarak aracıyla polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı. Polisin yakaladığı sürücünün yanındaki annesi fenalaşınca olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü ve annesine toplam 9 bin 376 TL cezai işlem uygulandı. 
Olay saat 22.00 sıralarında Cuma Mahallesi Belediye kavşağında meydana geldi. Belediye kavşağında görevli polis ekipleri, sürücü Bahadır T.(24) Yönetimindeki 16ADG715plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. Ahmet Akyollu caddesi üzerinden kaçmaya başlayan sürücüyü yakalamak için trafik ekipleri takibe başladılar. Kovalamaca Bursa-Ankara karayolu üzerinde devam etti. Kovalamaya diğer polis ekipleri de katıldı. Organize sanayi bölgesi 1. Cadde üzerinde seyreden araç, polis ekiplerince önü kesilerek durduruldu.
Yapılan incelemede sürücü Bahadır T.,'nin ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücü gencin, ehliyetsiz olduğu için kaçmak zorunda kaldığını, annesi fenalaştığı için aracı kullanmak zorunda kaldığını söyledi. Fenalaşan annesi Burçin T.(46) için olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Fenalaşan kadın olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 500 TL, aracın sigortası olmadığı için 130 TL, polisin dur ihtarına uymadığı için 288 TL, cam filmi kullanıldığı için 288 TL,sokağa çıkmaya yasağına uymadığı için 3 bin 150 TL, annesine ise sokağa çıkma yasağına uymadığı için 3150 TL cezai işlem uygulandı. Sürücü ve annesine toplam 9 bin 506 TL cezai işlem uygulandı. Araç, çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.

Editör: TE Bilişim