Tayland Büyükelçisi Phantipha Iamsudha Ekarohit, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Büyükelçi, merak ettiği konularda sorular sorarak Bursa'yı daha yakından tanıma şansı buldu.

Türkiye ve Tayland arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek üzere çeşitli temaslarda bulunan Tayland Büyükelçisi Phantipha Iamsudha Ekarohit, Bursa’da. Programı kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında ziyaret eden Büyükelçi Ekarohit, Bursa’ya dair merak ettiği konular hakkında fikir sahibi oldu. Bursa’yı çok beğendiğini anlatan Ekarohit, Türk iş insanlarının kendilerini Tayland’da da tanıtabileceği fuarların yapıldığını belirtti. Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Aktaş da Bursa’nın tanıtımına önem verdiklerini ve ülkelerarası iş ilişkilerinin gelişmesi adına çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

Başkan Aktaş, Büyükelçi Ekarohit’a Bursa’ya özgü hediyeler verirken, Ekarohit Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin onur defterini de imzaladı.

Editör: TE Bilişim