Anavatan Partisi İne

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığında Türkiye genelinde örgütlenip, partileşme yolunda hızla ilerleyen Türkiye Değişim Hareketi (TDH) İnegöl İlçe Başkanı Fahrettin Baykan, geçtiğimiz Cuma akşamı saat 20.30’da parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Yenice ve Kurşunlu Belde Başkanlarının belirlendiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Anavatan Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı olarak  seçime giren, Anavatan Partisi İnegöl İlçe yönetim kurulu eski üyesi Yücel Sarıca, TDH Kadın Kolları Başkanı Hülya Altuntaş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çimen ve teşkilat yönetiminin hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan TDH İlçe Başkanı Fahrettin Baykan, “TDH’nin bugün İnegöl’de kuruluşunun 45. günü. Bu süre içerisinde 29 kişilik yönetim kurulu, 20 kişilik kadın kolları ve 45 kişilik gençlik kolları yönetimi kurulmuştur. Bunun yanında Yenice Belde yönetimi, Yılmaz Bilim’in Başkanlığında oluşturulup, aynı zamanda parti binası da tutulmuştur. Çok yakında Yenice Belde binamızın açılışı, İnegöl ilçe teşkilatı tarafından yapılacaktır. Yenice Belde Başkanımız Yılmaz Bilim’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Bu arada Kurşunlu belde başkanlığına çok yakından tanıdığım ve Anavatan Partisinde çeşitli kademelerde görev almış, son seçimlerde Anavatan Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı olmuş ve şuanda il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Yücel Sarıca’ya TDH İnegöl İlçe Teşkilatı olarak Kurşunlu Belde Başkanlığı görevi verilmiştir. Kendisine teşkilatım adına aramıza hoş geldiniz diyorum. Yücel Sarıca arkadaşımız, bu görevi kabul ederek gücümüze güç katmışlardır. Kendisine başarılar diliyoruz. En kısa sürede Kurşunlu TDH Belde teşkilatını kurup, çalışmaya başlayacaktır. İlerleyen günlerde Tahtaköprü ve Cerrah Beldelerinde de teşkilat Başkanları belirlenecektir” diyerek, yeni atanan Belde Başkanlarına teşkilatı adına başarılar diledi.

Daha önce Anavatan Partisinde, TDH İnegöl İlçe Başkanı Fahrettin Baykan ile birlikte görev yaptığını belirten Yücel Sarıca ise, Türkiye Değişim Hareketi çatısı altında faaliyette bulunacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Mustafa Sarıgül önderliğinde TDH’nin ilk seçimlerde başarısını ortaya koyacağını kaydeden Sarıca, Kurşunlu Beldesinde güzel çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim