AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin milletin, 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 7 yıl önce AK Parti’ye Cumhurbaşkanı seçtirmemek için çalışan vesayet güçlerine ders verdiğini söyledi. Şahin, ileri demokrasi yolunda ilerleyen Türkiye’nin, diğer İslam ülkelerine de örnek olduğunu belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Köşk’e taşıyan 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının vatana, millete hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Milletvekili Şahin, “Millet sandığa giderek, kendisine ait mili iradeyi ortaya koydu. Sandığa yansıyan irade, AK Parti’ye, AK Parti Hükümeti’ne, AK Parti Büyük Milet Meclisi gurubuna, onun Cumhurbaşkanı adayına tam destek verdiğini gösterdi. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle demokrasinin yapı taşlarından bir eksiği daha giderildi ve ileri demokrasi yolunda bir adım daha atılarak Türk demokrasisinin taçlandırıldı” dedi.

VESAYET GÜÇLERİNE DERS

Seçimin en önemli sonuçlarından birinin de, vesayet güçlerine karşı milletin verdiği ders olduğunu söyleyen Şahin, 7 yıl önce AK Parti’ye Cumhurbaşkanı seçtirmemek için çalışan vesayet güçlerine, milletin sandıkta iyi bir yanıt verdiğinin altını çizerek,  “Bundan sonra Türkiye demokrasisi, her gün yeşermeye devam edecek, 780 bin kilometrelik alanda, 77 milyon insanımızla her gün buram buram hissedilir hale gelecektir. Seçilmiş Cumhurbaşkanıyla daha demokratik bir yapıya kavuşan Türkiye, diğer İslam ilkelerine de örnek olacaktır. Başbakanımıza yeni görevinden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hüseyin Şahin,  sandığa giderek oy kullanan İnegöllü seçmenlerin yüzde 72 destekle Cumhurbaşkanı olarak Başbakan Erdoğan’dan yana tercih kullandıklarını ifade ederek,  seçim sonuçlarının hem kendi adaylarına, hem diğer adaylara oy veren tüm millete hayırlı, uğurlu olmasını diledi.  

 

Editör: TE Bilişim