Ülkücü gençler ‘Damarlarındaki asil kanı kirletme’ broşür dağıttılar
İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyesi gençler tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşlara ‘Damarlarında ki asil kanı kirletme’ yazılı broşürler dağıtıldı.
İnegöl’de uyuşturucu ile mücadeleye farkındalık oluşturmak isteyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyesi gençler ‘damarlarında ki asil kanı kirletme’ başlığı ile bastırdıkları broşürleri ilçe halkına ve esnafa dağıttı.
Terörle mücadelede kaybedilen her canını, uyuşturucu ile mücadelede kaybedilen canlardan farksız olduğunu belirten gençler, terörle mücadele kadar uyuşturucu ile de mücadelenin de önemli olduğunu söylediler.
Açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanlığı Ortaöğretim birimi yöneticisi Rıza Cincan (18), “İnegöl Ülkü Ocakları olarak uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir farkında çalışması başlattık. Bu farkındalık kapsamında bastırdığımız el broşürlerini vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu mücadele bizim için terörle mücadele kadar önemlidir. Bu bağlamda terörle mücadele ettiğimiz kadar, uyuşturucuyla da mücadele etmekte kararlıyız. Uyuşturucu ile kaybettiğimiz her can, terörde kaybettiğimiz bir candan farksızdır” diye konuştu.
İlçe esnafı Yılmaz Erdem(38), “Gençler git gide kötüye gidiyor. İnşallah Ülkü Ocakları bu işi önderlik yaparak çözeceğiz” şeklinde konuştu.
Tunahan Yılmaz(20) ise, “Uyuşturucu bir gençliğin kendisine verdiği zararlardan biridir. Bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim