İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ile Bursa KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, geçtiğimiz Cuma günü Yenice mahallesi Dede Fatma Çıkmazında bulunan bir eve düzenlenen şafak baskınında yakalanan 6 kişiden 3’ü, sevk edildikleri  mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SERİ BASKINLAR

3 Ağustos 2014 Pazar günü akşamı da Sinanbey mahallesi Mesudiye sokaktaki bir eve baskın düzenleyen ekiplerce yakalanan 2 kişi mahkemece tutuklanmıştı.

SON BASKINDA 6 GÖZALTI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı bilgi toplama ve takipleri neticesinde, İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ile Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, geçtiğimiz Cuma günü sabahı yapılan baskında, evde yapılan aramalar sonucunda17 kilogramsatışa hazır kubar esrar maddesi ele geçirilmişti. Baskın sırasında, kiralık evde ikamet ettikleri ve suça karıştıkları iddia edilen T.Ş., E.I., T.Z., H.I., M.Ş. ve N.I.’dan oluşan 6 kişi, polisteki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler.

3 TUTUKLAMA

Uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen 6 kişiden 3’ü mahkemece tutuklandı. Tutuklanan T.Ş. ve  E.I. isimli şahıslar ile M.Ş. isimli kadın, Bursa cezaevine gönderildi.

MÜCADELEYE DEVAM

Gelen ihbarları 24 saat esasına göre titizlik ve ciddiyetle değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğünün, bu tür operasyonlara devam edeceği, bu bağlamda uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına göz açtırmayacağı, toplumun vicdanında olumsuz kanaat üreten bu tür suçlarla ve bu işlere karışan şahıslarla mücadelenin devam edileceği bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim