Evinde konuk ettiği

Evinde konuk ettiği Gaziosmanpaşa’ya tek golle yenilerek zirve yolunda derin bir yara daha alan İnegölspor’da Başkan Yusuf Şen, “Hala bu kayıpların telafi edilebileceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız iyi niyetle oynuyorlar ama iyi niyet yetmiyor. Biraz daha pozisyon zenginliği üretmek lazım” dedi. Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu ise, “Biran önce seri yakalamamız gerekiyor. Üst üste üç veya dört maç kazanırsak bu işle ilgili hedefe gidebiliriz. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi

Hafta içerisinde oynanan maçta evinde konuk ettiği Gaziosmanpaşa’ya tek golle yenilerek zirve yolunda kritik bir kayıp daha veren İnegölspor’da hesaplar alt üst olurken, maçın değerlendirmesini yapan Başkan Yusuf Şen ve Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu, iyi bir seri yakalanması halinde zirvenin güçlü adayları arasına girilebileceğini belirttiler.

Her iki ekibinde pozisyon üretmekte sıkıntı çektiği, kör dövüşü şeklinde geçen müsabakanın 86. dakikasında uzaktan atılan bir golle sahadan galibiyle ayrılan konuk Gaziosmanpaşa zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, geçtiğimiz hafta deplasmandan galibiyetle dönen İnegölspor, bu yenilgi ile istikrarsızlığını sürdürdü.

Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen İnegölspor Başkanı Yusuf Şen, beklenmeyen bu mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. Başkan Şen, “Geçen hafta deplasmandan çok güzel bir skorla geldik. Zirvede hesaplar değişmişti, çok güzel bir rüzgar yakaladığımıza inanmıştık. Bugünde mutlak galibiyet bekliyordum, bunun dışında başka bir skor beklemek zaten mümkün değildi. Toplantılarımızda da, çalışmalarımızda da bunu yineledik. Ama maalesef bugün yine arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Ligde çok ilginç sonuçlar alınıyor. Üzülüyoruz, bununla ilgili tedbirleri almaya devam edeceğiz. Teknik heyetimizle de, futbolcu kardeşlerimizle de görüşeceğiz. Bugün buradan galibiyle ayrılmış olsaydık, hem almış olduğumuz olumlu rüzgarın etkisi ile almış olduğumuz üç puanla çok daha iyi yere gelebilirdik. İlk yarıyı Meclis toplantısı nedeniyle izleyemedim ama fena oynamadığımız söylendi. İkinci yarıyı izledim ve kötü bir futbol sergiledik. Futbol sonuçta netice, skor oyunudur. İyi yada kötü oynamaktan ziyade kazanmak lazım. Kazanamadığımız için üzgünüm. Yine topu olumlu kullanamama, doğru yerlere aktaramama hastalığımız devam ediyor. Top kapıyoruz, koşuyoruz, bir tane duran topumuz yok ama arzu ettiğimiz sonucu getirecek türden değil bu koşular. İnşallah bunları tamir edeceğiz, bunlar üzerinde çok daha fazla çalışacağız. Yapacak bir şey yok, yolumuza devam edeceğiz. Böyle bir mağlubiyet için hem taraftarlarımızdan hem kamuoyundan özür diliyorum. Ligde durumumuzun çok iyi olduğu söylenemez ama her şeyin bittiği de söylenemez. Lig çok uzun bir maraton hala bunların telafi edilebileceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız iyi niyetle oynuyorlar ama iyi niyet yetmiyor. Biraz daha hatasız oynamak lazım, iyi top kullanmak lazım, pozisyon zenginliği üretmek lazım. İnşallah bunlarla ilgili daha çok kafa patlatacağız, daha çok çalışacağız ve inşallah iç saha mağlubiyetini bir deplasman galibiyeti ile telafi edeceğiz. Bayrampaşa’da bu mağlubiyeti telafi ederek zirvedeki umudumuzu devam ettiririz” dedi.

Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu ise, “Her iki ekip açısından da pozisyon zenginliğinin olmadığı, top kayıplarının olduğu bir müsabaka oldu. Rakibinde bulduğu pozisyon yoktu, ortada bir müsabaka oldu. İkinci yarı şuursuz ataklar geliştirebildik, olgun ataklar yapamadık. Arkadaşlarımız sadece koşuyorlar. Kazanıp, kaybetmekte sıkıntı yaratıyor, güven kaybı da oluyor. Biran önce seri yakalamamız gerekiyor. Üst üste üç dört maç kazanırsak bu işle ilgili hedefe gidebiliriz. Bunun için mücadele edeceğiz. Sürekli olarak çalışıyoruz. Biranda eski alışkanlıkları bıraktırıp bir adamı düzeltmek kolay değil. Alışkanlık kola takılmış kelepçe gibidir. Sürekli olarak kazanıp, kaybediyoruz ama bugünkü maç diğer müsabakalara göre, örneğin Nilüfer veya kazanmış olduğumuz Çerkezköy maçına göre daha iyi olmadığı düşüncesindeyim ama pozisyon üretme ile ilgili, ofansif atak üretmekle ilgili sıkıntılarımız devam ediyor. Ekibimiz koşuyor ama koşmakla işi çeviremiyoruz. Pas, oyun kontrolü, topun bizde kalması gibi organizasyonları yapmayınca zorlanıyorsunuz. İçerde daha sıkıntı çekiyorsunuz, rakiplerin büyük çoğunluğu kapanıyor. Gaziosmanpaşa takımı sürekli olarak kapalı savunma uyguladı, pozisyon olmayan maçta galip geldi. Futbolda bu tür sonuçlarda var” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim