Önceki akşam saat 2


Önceki akşam saat 23.00 sıralarında Turgutalp mahallesi Fabrika sokak üzerinde, bir grup gençle kavga eden arkadaşına yardım için giden genç, vurularak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, mahalle gençlerinden 18 yaşındaki Ömer Y., Fabrika sokak üzerinde bir grup gençle tartışmaya, ardından kavga etmeye başladı. Bu sırada sokağın başındaki kahvehaneden dışarı çıkan 18 yaşındaki Davut Ö., kavga eden arkadaşına yardıma giderken, diğer grup arasından bir kişinin kurusıkı tabanca ile yakın mesafeden ateş etmesi sonucu sol göğsünden yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralı genç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Gencin, kurusıkı tabanca ile yakın mesafeden ateş edilmesi sonucu, merminin isabet ettiği bölgesinde yanık oluştuğu belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde yaptıkları inceleme sonucunda  gencin yaralanmasına neden olan kurusıkı tabancadan çıkan iki adet boş kovan bulundu.  Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda harekete geçen emniyet ekipleri, eşkal bilgileri alınan gençlerin yakalanması için geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlattılar.

Editör: TE Bilişim