İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım kazandıkları için mutlu olduklarını Çarşamba günü deplasmanda Play  OFF için final niteliğinde bir maça çıkacaklarını belirtti.
Temsilcimiz İnegölspor sahasında Kahraman Maraş’ı 3-0 gibi net skorla yenerek Play OFF potası ile farkı 5 puan düşürdü.
Maç sonu açıklamalarda bulunan İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım ise hedeflerinin Çarşamba günü oynanacak olan Sivas Belediye maçı olduğunu belirtti.
HER HAFTA DİRENCİMİZ KAYBOLUYOR
Kahraman Maraş teknik direktörü Sinan Yücer dirençlerinin her hafta kaybolduğunu belirterek “İnegölspor’u tebrik ediyorum hakettikleri bir galibiyet aldı. Kendi adımıza da çok üzgünüm sahaya hiçbir enerji koyamadık. Yapacak bir şey yok direncimiz her hafta kırılıyor. Her hafta daha geriye düşüyoruz. İnegölspor’a başarılar diliyoruz.”
ÇARŞAMBA GÜNÜ FİNAL MAÇI OYNAYACAĞIZ
İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım ise hedeflerinin Çarşamba günü oynanacak olan Sivas Belediye maçı olduğunu belirterek “Çok şükür zor bir takımla oynadık ona göre hazırlandık maç boyunca disiplini bırakmadık. Biz planımızı uygulamaya çalıştık. Kazandığımız için çok mutluyuz diğer sonuçlar da güzel bir Afyon Sakarya sonucu beklenmeye bir sonuç oldu. Çarşamba günü bir maçımız var ona hazırlanacağız. Çarşamba günü bir final maçı oynayacağız, yarın ona hazırlanmaya başlayacağız. “
GİZLİDEN HEDEFİMİZİ KOVALIYORUZ
İneöglspor’lu futbolcu Furkan Özyapı ise gizliden hedeflerini kovaladıklarını belirterek “Hedeften kopmayacağız çalışıyoruz bunun meyvelerini almak çok güzel. Play OFF farkı 5 puana düştü gizliden hedefimizi kovalayacağız. “ dedi.
VAR BİR HAYALİMİZ
Fatih Cerlek ise geriden gelmenin daha iyi olduğunu ifade ederek “Zor bir maç olacağını biliyorduk. 8 maçtır yenilmiyoruz 6 galibiyet 2 beraberlik güzel bir serimiz var. Bugün maç zor başladı ama erken golü bulduk. 7 maçımız kaldı önümüze bakıyoruz seriyi devam ettireceğiz.  Biz elimizden geleni yapıyoruz. Geriden gelmek daha iyidir bizim bir hayalimiz var her maçı tek tek gideceğiz. “

Editör: TE Bilişim