Kemalpaşa mahallesi muhtar adayı İsmet Yıldırım, azalarıyla kahvaltıda buluştu.

Kahvaltının ardından konuşan İsmet Yıldırım, “Siz saygı ve sevgiyi layık insanlarımız için halkımızla devlet kurumları arasında köprü olmak için gönülden gönüle hizmet için sen ve muhterem arkadaşlarım en iyi hizmeti vermeye gönülden hazırız. Muhtarlığın ilmuhaber ve ikametgah alma yeri görümmeli, bizler muhtarlığımızı beyaz masa oluşturarak devletimizin muhtarlara vermiş olduğu yetkiye dayanarak halkımızın ulaşabileceği bir merkez olacağız. Mahallemizdeki tüm aksaklıkları, ihtiyaç görülen eksikleri, gerek kargo gerekse posta yoluyla gelen evrakları en kısa zamanda yerlerine ulaştıracağız.” Dedi.

PROJELER

Projelerden bahseden Yıldırım, “Mahallemize Pazar yeri açılmasını istiyoruz. Ilıca ile Hicran sokak arasında bir Pazar kurulabilir. Ayrıca mahallemize bir emniyetin güvenlik noktasının kurulmasını istiyoruz. Mahalle konağı, çocuk parkları ve spor kompleksi kurulmasını istiyoruz. İnegöl’ün en büyük mahallesi olan Kemalpaşa mahallesinde bu hizmetlerin hayat bulması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yıldırım’ın ihtiyar azaları şu isimlerden oluşuyor; Mustafa Değirmenci, Durmuş Oran, Yüksel Kaya, Rahmi Sağdıç, Mustafa Öziş, Temindar Kaya, Öner Palut, Sıddık Kalaycı, Recep Karanfil, Nesrin Ergül, Aziz Bekar ve İsmail Önalan.

  

Editör: TE Bilişim