Yıldızhan Yapı Ltd.

Yıldızhan Yapı Ltd. Şti. Firmasının sahiplerinden Miktat Yıldızhan’ın oğlu, Salim ve Halim Yıldızhan’ın kardeşi Turgut Yıldızhan ile Mobilyacı Remzi Akkoç’un kızı Safiye Akkoç, geçtiğimiz pazar akşamı saat 19.00’da Özpaş Düğün Salonunda düzenlenen nikâh töreniyle yaşamlarını birleştirdiler.

Düzenlenen nikâh törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Nedim Bayram ve Gülbey Koçan ile kalabalık davetliler katıldı.

Genç çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, Evlilik Cüzdanını Safiye Yıldızhan’a verdi. Pasta kesip ilk danslarını gerçekleştiren Safiye Turgut çifti, dünyaevine girmenin mutluluğunu yakınlarıyla paylaştılar. Gecede davetliler çalan müzikle birlikte halaylar çekerek, doyasıya eğlendiler.

Yıldızhan ve Akkoç ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, dünyaevine giren Safiye ve Turgut Yıldızhan çiftine  bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim