CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından Bursa’da yapım çalışması tamamlanmayan T2 hattına tepki için protesto yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe CHP ilçe örgütü de tam kadro katıldı.

T2 hattını yerinde incelemek ve tepkisini göstermek için CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Erkan Aydın, CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İl Başkanı İsmet Karaca, ilçe başkanları ile parti üyeleri katıldı.

As Merkez önünden başlayarak Kent Meydanı AVM önüne kadar devam eden yürüyüşe CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun ile birlikte katılan Belediye Meclis Üyesi Erkan Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bursa’mızda uzun zamandır bitmesi gereken T2 Tramvay hattının tamamlanamamış olması hem Bursa’da yaşayan insanlarımızı hem de O bölgedeki esnafı derinden üzmektedir. Ayrıca her geçen gün maliyet açısından büyük yükleri de beraberinde getirecektir. Bu yüzden bu hattın bir an evvel tamamlanması adına İl Başkanımız İsmet Karaca, Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın, Belediye Başkanlarımız Hayri Türkyılmaz, Mehmet Uğur Sertaslan, İlçe Başkanlarımız ve meclis üyelerimizle hat boyu yürüyüp basın açıklamasında bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim