Zabıta Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri dün saat 10.00´da Atatürk Anıtına çelenk sundular. İnegöl Belediyesi Zabıta Müdür vekili Fehmi Doğan tarafından çelenk sunumu yapılması, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Zabıta personeli Huzurevini ziyaret ettiler. Zabıta görevlileri ardından ise, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile birlikte Kaymakam Ali Akça´yı makamında ziyaret ettiler.

HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Kaymakam Ali Akça´ya çiçek takdim ettikten sonra konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Zabıta Haftası nedeniyle sayın Kaymakamımızı ziyarete geldik. Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 190´ıncı yılını kutluyoruz. Zabıta birimimiz şehrimizde belediyemizin bir organı ve kolluk gücü olarak görev yapmaktadır. Her zaman halkımızın yanında, halkımızın şenliği, sağlığı, sıhhati açısından huzurlu bir şekilde şehrimizdeki işleyişin devam edebilmesi adına görev ifa etmektedir. Aslında belediyemizin de birimler arasında en zor birim olduğunu söyleyebilirim. Ama tabi değerli çalışma ekibimiz, bu zorlukları gerçekten özverili ve gayretli çalışmalarıyla, güler yüzlü yaklaşımlarıyla bütün zorlukların üstünden gelmektedirler.  190. kuruluşu yıldönümünün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZABITA HAFTANIZI KUTLUYORUM

Kaymakam Ali Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. yıldönümünün hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnegöl´de üçüncü yılım doldu. İnegöl´de Eylül´ün başında göreve başladım ve ilk kabul ettiğim heyet Zabıta heyetiydi. Bugün yine bir Zabıta Haftası. Zabıta, belediyenin emir ve yasaklarının uygulanmasını takip eder. Şehrin huzuru, güvenliği ve sağlığıyla alakalı belediyenin mevzuatının takibi için güvenlik hizmeti sunar. Çalışmaları ve faaliyetleri insanların huzuru, güvenliği ve sağlığı için olduğundan dolayı önemli çalışmalar. İnşallah elbirliğiyle daha huzurlu ve müreffeh bir İnegöl hedefinde çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Zabıta Haftanızı kutluyorum. Ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

KURBAN KOMİSYONU TOPLANDI

Öte yandan önümüzdeki hafta Kurban Bayramının idrak edileceğini hatırlatan Akça, “Bir hafta sonra bugün Kurban Bayramı. Kurban Komisyonu toplandı ve gerekli kararları aldı. Burada belediyemize, Müftülüğümüze ve güvenlik birimlerimize düşen sorumluluklar var. Bu sorumlulukların yerine getirilmesi için her kurum yapması gerekenler konusunda gereken planlamalarını yaptı. Ben vatandaşlarımıza şimdiden huzurlu bayram diliyorum. Vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. YAVUZ YILMAZ

 

Editör: TE Bilişim