İnegöl Ziraat Odası

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, dün saat 13.30’da makamında düzenlediği basın toplantısında, BURTARIM 2009 ve Bursa 7'nci Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarının 14 Ekim 2009 Çarşamba günü (bugün)  saat 12.00’de izlenime açılacağını bildirerek, İnegöllü çiftçileri fuara davet etti.

BURTARIM 2009 ve Bursa 7'nci Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarının 14-18 Ekim 2009 tarihleri arasında Bursa TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi (Buttim yanı) adresinde ziyaretçilerin izlenimine açık olacağını belirten Başkan Sezai Çelik, 32 ülkeden 512 firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarın, alanındaki en büyük fuar olacağını kaydetti.

İNEGÖLLÜ ÇİFTÇİLERİ FUARA DAVET

Tarım sektöründeki gelişmelerin de sergileneceği fuar olması hasebiyle İnegöllü tüm çiftçileri fuarda görmek istediklerini dile getiren Çelik, “Çiftçilerimizin tarımdaki gelişmeleri yerinde görerek, kendilerine yeni ufuklar açmasında bu fuarın etkisinin çok olacağını düşünüyorum. Gerek bu yönden gerekse topraklarımızdan daha iyi verim alabilmek adına teknolojinin nimetlerinden çiftçilerimizin de faydalanmasını istiyoruz” dedi.

KAYMAKAMI BİLGİLENDİRDİK

Çelik, Bursa’da düzenlenen BURTARIM 2009 ve Bursa 7'nci Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile alakalı Kaymakam Durmuş Gençer’i makamında ziyaret ederek, kendisini bilgilendirdiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim