Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek istişare ve ortak akla verdiği önemi gösteren, aynı zamanda şeffaflık ilkesi kapsamında yapılan her işle ilgili vatandaşı bilgilendiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, alt yapı çalışmalarının devam ettiği Alanyurt bölgesinde site ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda dün akşam Yunusemre Mahallesinde bulunan Şehri Altın Sitesine misafir olan Başkan Alper Taban, site sakinleriyle alt yapı çalışmaları başta olmak üzere bölgenin sorunları ve talepleri üzerine istişarelerde bulundu.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI ALANYURT’TA DEVAM EDİYOR

Site sakinleri ile birlikte civar site yöneticilerinin de katıldığı buluşmada, Başkan Alper Taban’a Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Fen İşleri Müdürü Yakup Can ve Yunusemre Mahalle Muhtarı Cemal Tekin de eşlik etti. Vatandaşlara özellikle alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Alanyurt bölgesinde 4 mahallede alt yapı çalışması yapıldığını hatırlatan Başkan Taban, şu ifadeleri kullandı: “Bu bölgelerimizde epeyce yol aldık. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlamaya da başladık. Ancak bunlar bir süreç. Bugünden yarına yapılması mümkün olmayan işler. Sabır gerektiren, sonucunda da herkesin mutlu olacağı işler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ciddi bir yatırımla bu çalışmaları koordine ediyor. Toplamda 2 katrilyonluk bir yatırımdan söz ediyoruz. Emek ve sabır isteyen bir iş. Bizler en kısa sürede tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Tamamlandığında da herkesin iyi ki olmuş dediği bir çalışma bu. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde biz bunun konforunu yaşamaya başladık. En sıkıntılı bölgelerden hiç şikayet gelmez oldu. Alanyurt’ta aynı konfora erişecek” 

VATANDAŞLARIN TALEP, ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİ DİNLENDİ

Başkan Taban, gerçekleştirdiği buluşmada vatandaşların sorularını da cevap verdi. Bölge özelinde eksikler, şikayetler ve talepler tek tek not alınırken, sorunların çözümü noktasında da karşılıklı istişareyle fikirler üretildi.

Seher Yaşa

BLD_7658 (Custom)

BLD_7685 (Custom)

BLD_7671 (Custom)

BLD_7735 (Custom)BLD_7758 (Custom)

Editör: Öznur Dede