Süper Amatör Küme temsilcilerimiz bu hafta sadece 6 puan toplayabildi. Kafkas Kartalı ve Doğugücü Gençlik yenerek ilçemize galibiyet armağan etti. 1. küme temsilcilerimiz bu haftayı toplam 4 puanla kapattı.

SÜPER AMATÖR:
A Grubu: Doğugücü Gençlik bu hafta Bursa´da Millet Mahallespor´a gidip 5-2 galibiyet aldı. Geçen hafta 3 puanla tanışan ve moral bulan İsaörenspor, kendisi gibi lige yeni çıkan lider Yıldırım Belediyespor´a konuk oldu. Temsilcimiz karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı. Doğanspor sahasında geçen sene Bölgesel Amatör Liginden düşen Gürsu Belediyespor´u misafir etti. Müsabakayı Doğanspor 2-1 kaybetti.
Lig 5.´si Doğugücü Gençlik bu hafta evinde Yıldırım Belediyespor´u konuk edecek. İsaörenspor´un bu haftada rakibi süper amatör kümenin yeni takımlarından olan Büyük Mustafakemalpaşaspor. Doğanspor deplasmanda ligde sonuncu sırada bulunan 1326 Pınarbaşıspor´a karşı puan mücadelesi verecek.
B Grubu: Kafkas Kartalı´nın ilk kez kalesinde gol gördüğü maçta Keles Gençlik´i 3-1 yenip tekrar liderliği aldı. Yenicespor sahasında lig sonuncusu Hürriyetspor´a 4-1 kaybedip herkesi şaşırttı. Bu mağlubiyetle sadece 3 puankaybedilmedi. Takımın hocası Osman Kara´da müsabaka sonunda istifa etti. Gençlergücü deplasmanda Orhaneli Gençlik´e 3-1 kaybetti.
Lider kafkas Gençlik ile Gençlergücü bir derbi maçında daha karşı karşıya geliyor. Yaralı Yenicespor, lig sonuncusu Emekspor deplasmanına gidecek.

1.KÜME:
2. Grup: Osmaniyesporlu gençler hafta içi fark atarak moral toplamıştı, ancak bu hafta evinde Değirmenlikkızıkspor´a 2-1 kaybederek zirveye biraz uzak kaldı. Osmaniyesporlu gençler bu hafta Bursa´da lider Fethiye İdman Yurdu´na karşı oynayacak.

3. Grup: Alanyurt Gençlik 5. maçında İnegöl´de alt sıralardaki Vakıfspor ile oynadı. Hakan Serbest, Selçuk Yenitürk, kaleci Süleyman gibi usta ayaklara sahip temsilcimiz 2-0´lık galibiyet ile kendine geldi. Alanyurt Gençlik bu hafta Altınsabanspor deplasmanına gidecek.

4. Grup: K.Güvenspor bu hafta İnegöl´de komşu ilçe takımı olan Yenişehir Esnaf Doğanspor´a karşı mücadele etti. Maalesef temsilcimiz bu hafta da puan alamadı. Ligde istediğini bir türlü bulamayan temsilcimiz bu hafta orta sıralardaki Odunlukspor deplasmanına gidiyor.
6. Grup: Akhisar Demirspor Pazar günü 1922 Mütakerespor deplasmanındaydı. Temsilcimiz deplasmanda 1- 1 kalarak puanını 6´ya çıkardı. Siyah-Beyazlılar bu hafta evinde lig sonuncusu Çekirgespor´u konuk edecek.

ALT YAPI:
Hafta içi U14 grubunun müsabakaları bitti. Elit Grupta yer alan İnegölspor grup şampiyonu olarak, Kafkas Gençlik ise grup ikincisi olarak Bursa´yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını aldılar. Her iki grubun oyuncularını, yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik ederim. Ancak Özkan Özel kardeşime özel tebrik etmeden geçemeyeceğim. Zira İnegölspor haricinde Bursa´dan çıkıp şampiyonaya gitmek gerçekten hiç de kolay değil. Özkan Hocam, Kafkas Gençlik adına bir ilki başarmış oldu.