3. Lige çıkma mücadelesi veren İnegöl Kafkasspor, grubunda ki şampiyonluk maçında sahasında Sultangazispor’u konuk edecek. Tarihi maç öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Sebahattin Ordu, “İnegöl, tarihi boyunca hiç şahit olunmamış bir şampiyonluk kutlamalarına şahit olabilir” diyerek tüm sporseverleri Pazar günkü maça davet etti.

BAL Ligi temsilcilerimizden Kafkasspor ile Görükle İpekspor arasında yaşanan şampiyonluk mücadelesinde dananın kuyruğu son hafta oynanacak karşılaşmalar sonrasında kopacak.

Şuan lider durumda olan Görükle İpekspor’un beraberlik ya da mağlubiyet alması durumunda, alınacak galibiyet Kafkasspor’u grupta şampiyon yapacak. Şampiyon olan takım 3. Lige çıkmak için play-off maçlarına katılma hakkı kazanacak.

Görükle İpekspor deplasmanda 2. yarının favori takımı olan Alibeyköyspor’un konuğu olacak. Son haftalarda karşılaştığı takımları farklı mağlup eden Alibeyköyspor, kümede kalma şansını son haftaya taşıdı. Alibeyköyspor rakibi Görüklesipekspor’u yenerse BAL Liginde kalacak, aksi halde Süper Amatör Kümeye düşecek.

Görükleipekspor’un da rakibi gibi yenmekten başka çaresi bulunmuyor. Olası puan kaybı durumunda, Kafkasspor’un galibiyeti halinde grubu 2. sırada tamamlayacak ve BAL Lig’inde kalabilmek için bu kez Play Out maçına çıkacak.

Kafkasspor ise ligde kalmayı garantileyen İstanbul ekibi Sultangazispor’u konuk edecek. Rakibini yenerek ve Görüklespor’un puan kaybetmesini bekleyecek ekibimizde hazırlıklar tamamlandı. Albibeyköyspor’un Görükleipekspor’u yeneceğinden emin olan Kafkasspor Pazar günü maçı karnaval alanına çevirmek için kolları sıvadı.

Kafkasspor Başkanı Sebahattin Ordu iddialı açıklamalarda bulunarak, İnegöllüleri maça davet etti. Yıl boyunca gece gündüz demeden yönetim kurulu üyeleriyle fantastik bir takım oluşturduklarını anlatan Başkan Ordu, “Tarihi bir maça çıkıyoruz. Şampiyon olacağız, bunu herkes görecek.  İnegöl’ün sportif anlamda başarılarına katkıda bulanacağız. Bu sebeple 7’den 70’e herkesi maça davet ediyoruz. Alanyurt sahasında saat 14.00’de başlayacak maçı bayram havasında oynayacağız. İnegöllüler, ilçe tarihinde görülmemiş sevinç kutlamalarına şahit olabilir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim