Malumunuz ki dünyada başı çeken bir çok ülkede kimyasal silah mevcut. Devamlı surette bir birlerine gözdağı vermek için de kimyasal silah denemeleri yapmaktalar. Kitle imha silahları olan kimyasal silahların dünyada en çok bulunan türleri sinir sistemini felç eden sarin ve hardal gazlarıdır. Suriye´de zaman zaman Esed rejiminin zaman zaman Rusya´nın Suriye´li siviller üzerinde kullandığı bu silahlardan dolayı Suriye iç savaşı başlayalı beri bilnlerce kadın, çocuk dahil sivil hayatını kaybetti.

Irak´ın 1990 yılının Ağustos ayında Kuveyt´i işgal etmesi ile beraber America kendisini Irak işgalini dünya kamuoyu önünde meşrulaştırmak adına olmayan kitle imha silahları için Saddam´ı suçladı.
 
Ve ardından ABD´nin önderliğinde uluslararası ittifakın 1991 yılının Ocak ayında Körfez Savaşı´nı başlattığından hemen sonra ortaya çıkan BM silah denetçiliği komisyonu, 1998´deki Amerikan-İngiliz bombardımanından önce Irak´tan ayrılmıştı. Irak´ta kitle imha silahlarının ortadan kaldırılmasını öngören BM Güvenlik Konseyi´nin 687 sayılı ve 3 Nisan tarihli kararıyla UNSCOM kuruldu.

UNSCOM görevlileri Irak´ın başkenti Bağdat´a geldi. Bağdat, uzmanları 4 gün alıkoydu.

Bağdat, 21 gün boyunca uzmanların Tarım Bakanlığı´na girişini yasakladı.

Irak, uzun vadede silahsızlanmasının denetimini öngören BM´nin 715 sayılı kararını koşulsuz kabul etti.

İşgal ve savaştan sonra Saddam Hüseyin idam edildi. Daha sonraki yıllarda (2003) American gizli istihbarat örgütü CIA danışmanı David Kay, Irak´taki kitle imha silahlarını bulmakla görevlendirilen ekibin Irak´ta stoklanmış biyolojik veya kimyasal silahlar bulamadığını, ancak ülkedeki arama çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek nasıl bir yalanın üzerinde oturduklarını da itiraf etmiş oldu.

Oysa dünyada en çok kimyasal silah Americanın elinde var. The Economist´in internet sitesinde yer alan verilere göre dünyada en çok nükleer silah metaryali Amerika´da var. Dünya devinin elinde 500 tondan fazla nükleer silah maddesi bulunuyor. Sıralamada ABD´yi Rusya, Fransa ve İngiltere 500 tona yaklaşan miktarla izliyor.

Araştırmaya göre İsrail´in elinde 0.5-1.99 ton, İran´ın elinde ise 5-20 kg nükleer silah maddesi bulunuyor.

Dünya egemenleri ne diyorsa tersinden anlamaya çalışıyorum bu yüzden. Yalanı doğru, doğruyu yalan gibi sunmakla mahir olan bu kafirler kendilerine takılan bu sıfatı hakkıyla yerine getiriyorlar. Malumunuz ki kafir örten demektir. Araplarda çiftçiye toprağı örttüğü için, yani tohumu atıp üzerini toprakla örttüğü için kafir denir. Istılahi manada ise biz müslümanlar kafiri hakikatin üzerini örtenler için, inkarcılar için kullanırız. Abd-Rusya-AB ve diğer kafirlerin yaptığı alicengiz oyunlarını kendi güçlü medyasıyla dünya kamuoyunu yanıltmak içinde kullandıklarına şahit oluyoruz. Bu yüzden medyada çıkan bu tür iddialara hep tersten bakıp karar vermeyi yeğlerim.

Hiç siz American medyasının Suriye´de Esed ve Rusya´nın kimyasal silah kullandığını ve bu yüzden bir tepki ortaya koyduğunu gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü  Kur´an da Allah buyuruyor ki, “Kafir olanlar birbirlerinni dostlarıdırlar.” (Enfâl: 73)

Ve Allah bu kafirlerden sakınmamız gerektiğini bir başka yerde apaçık emrediyor; “Onlar düşmandır, onun için (kendilerine emniyet etme) onlardan sakın!” (Münâfikûn: 4)

“Size bir iyilik dokunursa bu onları üzer. başınıza bir musibet gelse buna da sevinirler.” (Âl-i imrân: 120)

Yani tersine dönmüş bu dünya düzeninde kim/yasal kim değil anlamak oldukça zor. Bunun için Mü´minin feraseti gerekiyor. Lütfen algı oyunlarına itibar etmeyin. Kalbinize danışın. Ferasetle bakmayı deneyin.