Hani cinayeti büyük işler de çocuğun üstlenmesini sağlarlar ya. “Suçu üstlen ne de olsa sen çocuksun az yatarsın ya da belkide hiç yatmazsın” derler ya. İşte son yaşanan terör eylemlerine baktığımızda America´nın yaptığıda buna benziyor. Son 8 ayda 537 insanımızı kaybetmemize sebep olan adı konmamış savaşın, herkesçe bilinen ama nedense adı bir türlü anılamayıp “üst akıl” diye geçiştirilen faili America varya işte bu America cinayetleri pkk - fetö - daeş ve Dhkp-C gibi karanlık, merdiven altı örgütler ile işleyerek kendisini sütre ardına gizlemekte pek mahirdir. Sakın bu terör örgütlerini yalnız başına anmayın. Mutlaka önüne America´yı da ekleyin. Kendisini gizlemeye fırsat vermeyin. Kuklayı değil kuklacıyı işaret edin. Türkiye America tarafından resmen işgal edilerek teslim alınmak isteniyor. Hele ki başarısız darbe/işgal girişimi sonrası iyice gemi azığa aldılar.  Biz de diyoruz ki; “Ya hep ya hiç. Ya tam bağımsız Türkiye ya da şehadet!!!”

Peki ülke Fetö ve Pkk´dan temizlendiğinde kurtulduk mu diyeceğiz...?! Asıl bomba masonik yapılanmalardır. Acilen bu adı sanı belli olan çokça bilinen mason  kulüpleri kapatılıp üyeleri mercek altına alınmalıdır. Bu örgütler Fetö´nün esin kaynağıdır. Daha eskiye ve derine giden bir yapılanmaları var. Masonluğun kökleri her ne kadar 16. yüzyılın sonu ve 17. yüzyılın başlarına kadar dayanıyor olsa da, 24 Haziran 1717 tarihinde Londra´da bir araya gelen dört locanın girişimiyle Londra Büyük Locası kurulmuştur. Fetö yapılanması tıpa tıp teknik olarak bu masonik yapılanmalardan esinlenilmiş ve kopya edilmiştir. Bu tür yapılanmalar Siyonist Yahudilerin amaçları doğrultusunda hizmet ederler. Gizli toplantıları vardır.

“Masonlara göre masonluk, bütün insanlar için ortak koşulan insanlık ülküsü noktasında insanlar arasında sevgi, saygı, tolerans, hak eşitliği, evrensel kardeşlik ve bilimsel gelişmenin gerekliliğini kabul eder. Yine masonlara göre masonluk, “Bütün insanlar arasında, sevgi, hoşgörü ve kardeşliğin kurulmasını hedefleyen ve çalışmalarını hakikatin araştırılması yolunda yoğunlaştırmış bir fikir üst yapı kurumudur.” [Vikipedi]

Çok ilginçtir ki Fetö ile Masonluğun ortak paydası “hoşgörü” kavramı üzerinedir. Bu gözden kaçırılmaması gereken bir detay olarak önümüze çıkar. Oysa ne söyleniyorsa zıttı ile hareket etmeleriyle tanınır. Sevgi derler sevgisizlik aşılarlar, hoşgörü derler hoşgörüsüz davranırlar, barış derler savaşların ve kaosların yüzü suyu hürmetiyle gelişip serpilirler. Sadece hoşgörü, barış ve yardımlaşmayı kendi içlerinde birbirlerine karşı yaşarlar. Nasıl ki Fetö müritlerini din sosuyla, Allah ile aladtırsa inançsız bir topluluk olan Masonlar´da iyilik, hoşgörü, yardımlaşma gibi Hümanist argümanları kullanarak seküler kitleleri afyonlar. Bütün bu yapılar ise Siyonist Yahudilerin yani American derin devletinin kontrolündedir.

American derin devleti Yahudidir. Dünyanın en zenginleri, ortadoğu petrollerinin vanasının başında oturanlar, Afrika elmas ve altın madenlerinin başında oturanlar, American merkez bankası dahil yüzlerce bankanın başında oturanlar ve silah lobisinin başında oturanlar hep siyonist Yahudilerdir. Öyle sanıldığı gibi İsrail America´yı değil; American derin devleti hem Washington´u hem Telaviv´i, hem Londra´yı, hem Brüksel´i yönetir ve onlara hem para hem de emir verir. Dikkat..! Kuklalarla uğraşmayı bırakalım. Merhum Malcolm X´in dediği gibi kuklacıyı hedef alalım.