O gece dostu düşmanı yakinen gördük tanıdık. Hainler iyot gibi ortaya çıktı ayıkladık, ayıklamaya devam ediyoruz. Bu ülkenin insanlarına yıllarca gün yüzü göstermeyen eylemleri tasarlayan ve içimizde ki hainler eliyle sahneye koyan batı´yı yakinen gördük, tanıdık. America´yı Almanya´yı, İngiltere´yi, israil ve adını anacak kadar bile önem arz etmeyen diğer batılı devletleri yakinen tanıdık, bize karşı olan kinlerini açıkça gördük.

 

O gece sadece batının maskesini düşürmedik. Doğuda ki beyaz arapların da maskesini düşürdük. Sisi´nin bizim zaten bildiğimiz fakat yanımızdaki bazılarına anlatamadığımız diğer yüzünü gösterdik. O karanlık gece başımıza gelen musibete sosyal medyadan sevinç çığlıkları atan beyaz Araplar ! BAE Emiri, Mısır tv sahibi Dahlan, Dubai emniyet md. Dahi Halfan, Televizyoncu Ahmet Musa, Kuveytli senarist Fecr Said, CBC Extra tv programcısı ve Mısır El Yavm Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Magdy Elgalad, CBC Egypt kanalının program sunucusu Khairy Ramadan, Uluslararası avukatlar birliği üyesi, Avrupa mahkemelerinde kıdemli avukat Halid Ebu Bekir.. Sizleri de unutmadık. Bekleyin o büyük kutlu devrimin ertesi gününe kadar. Vallahi yok olacaksınız. Billahi perişan olacaksınız.

 

Darbe kalkışmasına daha ilk dakikalarda karşı çıkan o güzel arapları da unutmadık. Suudi Arabistan ve Katar emirleri, Mısırlı büyük alim Yusuf El Kardavi, El Cezire tv yöneticisi Waddah Kafer ve sabaha kadar gözyaşı dökerek dualarıyla bize destek olan o mazlum arap halkları. Sizler de gönlümüzün en nadide köşesinde ki yerinizi aldınız. Siz de bekleyin! O muştulu devrimin ertesindeki güneşli ve güzel günlerde kucaklaşacağımız ana kadar.

 

Bosna´da, Üsküp´de, Bakü´de, Kırım´da, Tiran´da, Osetya´da, Abhazya´da, Batum´da, Urumçi´de, Kaşgar dağlarında, Ortaasya bozkırlarında yine darbe kalkışmasına karşı dua ve gözyaşlarıyla desteğini bizden esirgemeyen tüm kardeşlerimizle kucaklaşacağımız güne kadar bekleyin. Sizleri de unutmadık!

 

Devlet Bahçeli reis´i, vatan savunması için sokaklara akın eden o kutlu ülkücülerini. Şimdiye kadar haklarını yediğimiz o ülkücü canları unutmayacağız..!  Umarım bize haklarını helal ederler. Bu kalkışma bir çok önyargıyı tuzla buz etti. Bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı. Kötüler kötülük yapalım derken istemeden iyilik ettiler. Başaramadıkları kalkışmaya üzüldüklerinden daha çok buna üzüldüklerine eminim.

 

Haftalık yayımlanan Gerçek Hayat dergisinin bu haftaki sayısında Selçuk Türkyılmaz çok güzel bir makale kaleme almış. Bir saptaması var ki mutlaka hıfz edilmeli. Türkyılmaz, “Fetö´nün 90 yıllardan sonraki bağlantıları onları küresel bir güç haline getirdi. Fetö ve onun başı olan kişinin çalışmaları cemaat üyelerinin İslam milletleriyle alakasını koparmıştı. Özellikle Arap, Kürt ve Şia (Türk ve Fars unsurlar) karşısında takınılan olumsuz tutumlarıyla saydığımız milletlere karşı düşmanlık göstermekte ileri bir seviyeye gelmişlerdi. Son yıllarda Türkiye´ye karşı gösterdikleri tutumla  Türkiye´ye ve Türklere karşı da düşmanlık göstererk Türklük ile olan bağlantılarını da kopardılar. Artık Fetö, vatanı ve milleti olmayan bir topluluktur. Aidiyetleri kalmamıştır. İslamiyet ile olan alakalarıda tahrif edilmiş bir din algısı üzerinden kurgulandığı için her türlü kimliğe bürünmeleri zor olmayacaktır...” diye yazarak Fetö´nün içine düşmüş olduğu durumu çok güzel özetlemiş. Hasılı artık uyanmış bir devin refleksiyle hareket edecek ve birlik, dirlik içinde çocuklarımız için muhteşem yeni geleceği inşa edeceğiz.