Yine terör ve yine yitip giden canlar. Önceki gün İstanbul´da çevik kuvvet polisleri ve siviller hedef alınarak yapılan bombalı saldırıdan geriye 38 şehit kaldı.

Ve tabi terör saldırısının hemen ardından BBC saldırıyı gören hakim bir binadan canlı yayına geçti. Daha haber Türkiye ajanslarına düşmeden BBC canlı yayınla haberi verdi. Siz ne zaman haber aldınız, ne zaman konuşlandınız ve ne zaman yayına bağlandınız !? Paris´te, Madrid´te çıkan terör olaylarında tek kelime etmez ve üç maymunu oynarken ne oldu da dakikasında İstanbul´da bitiverdiniz !?

Malumunuz bilinen adli bir gerçek şu ki, ilk olay mahalline katil gelirmiş. BBC de o misal. Adeta tetiği çekenlerin arkasında kimlerin olduğunu faş ediyor.

Sadece bununlada sınırlı değil olayın ardından yaşanan absürtlükler.

Eski adı Almanya´nın Sesi olan Deutsche Welle (DW) haber kuruluşunun muhabiri Chase Winter attığı bir twitle İstanbul´daki terör saldırısını “çok başarılı bir PKK / TAK terör saldırısı” olarak niteledi.

HDP, İstanbul´da dün gece meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

“Daha fazla gerginlik, kutuplaşma, düşmanlık ve çatışma üreten politikaları, dili ve üslubu, uygulamaları derhal sonlandırmak gereklidir. Bu gidişe dur demenin ilk adımı budur.”diyerek adeta göz dağı verdi. Bu cür´eti nereden ve nasıl buluyorlar diye düşünmeye gerek yok ki Selahaddin ve Figen eşmahkumları tutuklandıklarında en çok cayırtı AB ülkelerinden gelmemişmiydi zaten. Bu cür´eti de bunlardan buluyorlar haliyle.

Batılı emperyalist güçler kaos ile ülkeleri istikrarsız ve güvensiz hale sokarak zengin ve güçlüler. Çünkü kimse onlara hesap soramıyor içerideki sorunlarla boğuşmaktan. Bundan dolayıda kendilerinden başka kimseye huzurlu ve rahat bir hayat hakkı tanımamaya yeminliler. Böylece dünyada nerede bir zenginlik varsa o ülkenin başına çöküp elinede yıllarca uğraşacağı maşa, tetikçi örgütleri musallat edip zenginliklerine zenginlik katıyorlar. PKK-PYD/DHKP-C/DAEŞ/HAŞDİ ŞABİ/FETÖ bunlardan sadece bir kaçı.

Fakat Anadolu insanının feraseti Allah´ın izniyle bu zor günleri de aşmamıza yardımcı olacak diye inanıyorum.

Batı hiç bir zaman bize özgürlüğümüzü vermek istemeyecek biz kendmiz alacağğız. Bunun için gerekirse hepimiz şehit olmaya hazırız. Bunun bir benzerini 15 Temmuz´da gösterdik. Yine gösteririz.

Unutulmasın ki, ayağa kalkmaya ve prangalarından kurtulmaya çalışan Türkiye´ye kimse özgürlüğü altın tepside sunmayacak. Şehitlerimize Allah´tan rahmet geride kalanlarada sabırlar diliyorum.