Tanıtım çalışmaları kapsamında CHP İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Dr. Kemal Aslan, laik, demokratik ve tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti hayalinin olduğunu ve bu yüzden Aday Adayı olduğunu söyledi.

HER TÜRK VATANDAŞI 1. SINIF VATANDAŞTIR

CHP İlçe Başkanı Engin Başar’ın kısa konuşmasının ardından söz alan CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Kemal Aslan, gördüğü ilgiden dolayı partililere teşekkür ederek, “Ön söz de, son söz de örgütümündür” dedi. Aslan, Deniz Gezmiş ve gezi şehitlerini de saygıyla anarak sürdürdüğü sözlerinde, hükümetin sağlık politikası başta olmak üzere, dış siyaset ve birçok politikasına eleştirilerde bulundu. Bursa SSK Hastanesi Başhekimi iken başlattığı telefonla randevu sisteminde dönemin kuyruklarını sonlandırdığını hatırlatan Aslan, Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan her vatandaşın birinci sınıf vatandaş olduğunun altını çizdi. Dönemin Başbakanı Erdoğan’ın “One Minute” sözleriyle gururlandıkları günde diğer taraftan gemiciklerin İsrail ile ticaret yapmaya devam ettiğini belirten Aslan, “Gün birlik olma günüdür, beraber olma günüdür, ülkemize sahip çıkmak zorundayız” dedi. Bedelli askerlik ile ilgili, “Siz hiç villadan şehit çıktığın gördünüz mü?” diye sorarak eleştiride bulunan Kemal Aslan, şehitlerin parası olmayan ailelerin çocukları olduğunu vurguladı.

KENDİMİ SİZE EMANET EDİYORUM

Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve onun örgütüne güveninin tam olduğunu ifade ederek, “Kendimi size, Cumhuriyet Halk Partili dostlarıma emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim