Seçimlere sayılı günler kala Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu’na sürpriz destekler devam ediyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Milli Görüş partilerinde önemli görevlerde bulunan, Fazilet ve Saadet Partisi Bursa eski Milletvekili Dr. Ahmet Sünnetçioğlu, Refah Partisi Eski İlçe Başkanı, Fazilet Partisi Kurulu İlçe Başkanı ve Saadet Partisi İl Genel Meclis Eski Üyesi Mehmet Kaygusuz, Refah ve Fazilet Partisi dönemi yönetim kurulu üyesi Burhanettin Gözet, Refah Partisi Belediye Meclis üyesi ve Saadet Partisi Kurucu İlçe Başkanı İdris Köroğlu, Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi, Fazilet ve Saadet Partisi Yönetim Kurulu üyesi Recep Solak, Fazilet ve Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Önder Balcı ve Ali Yalanız, Refah, Fazilet ve Saadet Partisi Belediye Meclis eski Üyesi Cemalettin Salih, Refah Partisi Belediye Meclis Eski Üyesi Osman Nuri Demircan ve Refah Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Mustafa Çakmak ile bir araya gelmişti.

İŞ ADAMLARINDAN EROĞLU’NA TAM DESTEK

Benzer kapsamda buluşmaları devam ettiren Hasan Eroğlu, geçtiğimiz akşam Sedef Pastanesi VIP salonunda İnegöl’ün önemli iş adamlarıyla bir araya geldi. Buluşmaya, İnegöl Belediye Meclis Eski Üyesi Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, İş adamı Metin Baysal, İş adamı ve Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, İş adamı İbrahim Açar, İş adamı Melih Çuhadar, İş adamı ve Demirciler Odası başkanı Süleyman Cavcı, İş adamı ve İTSO Meclis Üyesi Cemal Balantekin ve iş adamı Nedim Duman katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerde bulunuldu. Söz alan Hasan Eroğlu; “Bugün burada İnegöl’ümüzün farklı sektörlerinde başarılı işlere imza atmış olan kıymetli büyüklerime, abilerime teşekkür ediyorum. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki, Hasan Eroğlu’nun tek başına yapabileceği hiçbir şey yoktur. Ben istişareli ve liyakatli ehil kadrolarla çalışmalarımı yapacağım. Bu anlamda sizlerin fikirlerine, tavsiyelerine çok önem veriyorum. Bugün bana verdiğiniz destekle hiçbir zaman sizleri mahcup etmeyecek, İnegöl’ümüze yakışan hizmetleri, belediyecilik anlayışını hep birlikte getireceğimize inanıyorum” dedi.

İNEGÖL’ÜN DUAYENLERİNLERİNDEN TAM DESTEK

Buluşma programlarına aralıksız devam eden Eroğlu dün ise yapılan organizasyonda İnegöl’ün her alanında emek ve gayretleri olan duayen isimlerle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmaya, Fazilet Partisi Belediye Meclis Üyesi, Saadet Partisi İl Genel Meclis eski Üyesi ve 1999-2009 dönemi İTSO Meclis Başkanlığı yapan Zeki Anıl GÜLŞEN, İTSO Meclis eski başkanlarından iş adamı Bedri Huy, Cemal Özçetin, iş adamı Ramazan Genç, iş adamı Halil Çevik, iş adamı Hüseyin Eroğlu, Mobilyacılar Odası eski başkanlarından Habil Kosova, iş adamı Osman Güler, iş adamı Ali Cura, iş adamı İbrahim Üsküplü, iş adamı Yakup Ellikçi, Ertuğrulgazi Derneği eski başkanlarından iş adamı Ahmet Urgun katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişleri ve destek mesajlarının verildiği buluşmada konuşan Hasan Eroğlu: “İnegöl’ümüzün her sektöründe, her sosyal alanında geçmişte büyük katkılar sunan ve bugün de bu katkıları bir tecrübe olarak bizlere sunan siz değerli büyüklerimi ağırlamaktan onur duyuyorum. Bizim hamurumuzda üç temel madde vardır. Tertemiz Mazi, Tertemiz Kadro ve Tertemiz Gelecek. İşte tertemiz mazimizde sizlerin sunduğu katkı tüm İnegöl halkımızın taktirindedir. Bizler de bugün sizlerin inşa ettiği bu tertemiz maziye yakışan tertemiz bir kadro ile İnegöl halkımızın huzuruna çıktık. Sizlerden aldığımız bilgi ve tecrübe ile tertemiz bir İnegöl hayaliyle çalışmaya devam ediyoruz. Bugün buraya beni kırmayarak geldiğiniz ve destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Buluşmada en dikkat çeken isim ise kamuoyunun yakından tanığı Zeki Anıl Gülşen oldu. Hasan Eroğlu Zeki Anıl Gülşen ile ilgili olarak “Zeki Bey, geçmişten günümüze Milli Görüş çizgimizden sapmayan bir abimizdir. Bugün kendisi ile hasbıhal etme fırsatı bulduk. Bizlere olan desteği ve paylaştığı tecrübeleri için minnettarım. Bilenler bilir, her zaman bizim gönlümüzde olan İnegöl'e Yakışan ‘Zeki Başkan’dır“ dedi.

Yine destek buluşmaları kapsamında son organizasyonda iş dünyasının önemli isimlerinden İTSO Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Ali Ezim, iş adamı Hamit Gülaçan, iş adamı Raif Tiryaki, iş adamı Hasan Bayrak, iş adamı Aykut Kaya, iş adamı Sebahattin Batı ve Belediye Meclis Üyesi iş adamı Emin Özdemir katıldı. Yapılan buluşmaya Hasan Eroğlu ile birlikte belediye meclis üyesi adaylarından Ahmet Urgun iştirak etti.

Editör: TE Bilişim